Kontakta oss info@hk-green.eu

Photinia konstgjord panel - 50x50 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
200 kr
Bara idag
119 kr med DPH
95,20 kr utan moms
684 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 8 mars
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Photinia på slovakiska Červienka är en stadigt grön kompakt buske som växer till en storlek av 2-3 m. Bladen är blanka mörkgröna. De är vackrast när de gro, när de unga bladen blir till en ljus vinröd röd färg. Photinia är en ljusröd sort av photinia med långsträckta löv. Topparna på skotten är ljusröda, särskilt tidigt på våren, så efter vintern ger de mycket färg till trädgården väldigt snart. Photinia faller inte. Den blommar med aromatiska vita blommor som är mindre iögonfallande. Den växer till en höjd och bredd på cirka 2-3,5 m. Lämplig för prydnadsträdgårdar som en dominerande egenskap och i häcklinjer. Den trivs på alla platser. Under de första åren är busken ganska tunn och senare tjocknar förgreningen så att den är helt ogenomskinlig.

Förekomst

Det naturliga utbudet av dessa arter är begränsat till varma Lilla Asien från Himalaya i öster till Japan och söderut till Indien och Thailand. Photinia bör skyddas från vinterns kalla och torra vindar. Den föredrar fuktig, väldränerad jord i ett soligt läge. Den är frostbeständig, tål temperaturer ner till -20 ° C.

Parametrar

Vår konstgjorda Photinia -panel mäter 50x50 cm . Det är en tät panel med gröna blad, några i slutet färgade vinrött. Bladen är av olika storlek, vilket ger dem ett tätt naturligt intryck. Den är gjord av högkvalitativ plast med UV-skydd , vilket gör den lämplig inte bara för interiören utan även för utsidan . Bärramen på varje panel består av delar av PE -material i storleken 25x25 cm. De enskilda delarna kompletteras i kanterna med anslutningsklämmor för enkel anslutning till önskad storlek. Grundpanelen innehåller alltid 4 delar, så den totala storleken på den beställda panelen är 50x50 cm. På baksidan av varje panel finns ett plastgaller, som förenklar installationen, samt rak skärning av panelen till önskad storlek, som du kan justera.

Plats

Photinia konstgjord panel är en imitation av naturlig vegetation, mycket lämplig för användning som ett konstgjort staket. Till skillnad från häckar är den här nästan underhållsfri och är den perfekta dekorationen för dina väggar, hemma eller på kontoret. Du kan också använda den konstgjorda häcken för att täcka utsikten, till exempel på balkongen eller terrassen. Delarna kan enkelt justeras med sax till önskad storlek. Delarna är anslutna med hjälp av integrerade hål och clips, så att oändligt stora sammanhängande ytor kan skapas. Mycket enkel installation.

Kombinationer

Den konstgjorda panelen är lämplig för både exteriör och invändig användning. Denna panel har många praktiska fördelar. Om du vill använda panelen som ett staket på panelens baksida, rekommenderar vi att du installerar ett skuggnät för att öka ditt stakets opacitet. Du kan fästa den artificiella panelen Photinia på väggen inuti och lägga till andra infogade växter. Det röda Anthurium, som skulle vara ett distinkt element, skulle sticka ut väldigt snyggt på en grön bakgrund. Om du blir ombedd att diversifiera denna panel ännu mer, lägg till blommorna från orkidéer och ormbunkar, blir resultatet över förväntan.

Parametrar

Produktkod 30001
Bredd 50 cm
Längd 50 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!