Kontakta oss info@hk-green.eu

Gardenia konstgjord panel - 50x50 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
220 kr
Bara idag
129 kr med DPH
103,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Gardenia är en populär krukväxt för sin dekoration och blommor med en intensiv jasmin doft. Det är en av de mest odlade arterna av släktet Gardenia. Den nådde Europa i mitten av 1700 -talet och spred sig mycket snabbt. På den tiden blev hennes blommor en populär dekoration för knapphål. Eftersom det inte tål temperaturer under 10 ° C, och inte frost alls, odlas det nödvändigtvis som en krukväxt eller växthus under centraleuropeiska förhållanden.

Förekomst

I sin ursprungsort, i Kina, Japan, Laos, Thailand och Vietnam, är det en vanlig utomhusväxt. Den växer i lätta skogar, tjocklekar och kustväxtligheter från havsnivå till kullar och bergssluttningar upp till 1500 meters höjd. Utanför sitt ursprungliga område är det utbrett av människor i naturen på många ställen, som förekommer i varierande grad på alla kontinenter med subtropiskt klimat.

Parametrar

Vår Gardénia -panel har en storlek på 50x50 cm . Bladen av naturlig grön färg är gjorda av högkvalitativt plastmaterial med UV -skydd . De omarbetas in i minsta detalj, tyngdpunkten låg på stark venning för att likna bladen på en riktig växt så mycket som möjligt. Bärramen på varje panel består av delar av PE -material i storleken 25x25 cm. De enskilda delarna kompletteras i kanterna med anslutningsklämmor för enkel anslutning till önskad storlek. Grundpanelen innehåller alltid 4 delar, så den totala storleken på den beställda panelen är 50x50 cm. På baksidan av varje panel finns ett plastgaller, som förenklar installationen, samt rak skärning av panelen till önskad storlek, som du kan justera.

Plats

Gardénia konstgjord panel är en mycket lämplig ersättning för en häck, tack vare dess densitet och UV -skydd kan du använda den utomhus . Inuti, med hjälp av våra Gardénia -paneler, kommer du att skapa en original grön vägg som tar dig lite natur till ditt hem. Dessa vertikala trädgårdar har också funnit stor tillämpning på kaféer, hotellmottagningar och affärscentra.

Kombinationer

Tack vare sin neutrala gröna färg kan vår panel kombineras med praktiskt taget vad som helst. Om du bestämmer dig för att använda den här panelen som en bild kommer det att se väldigt imponerande ut med Ferns, Fitonia, färgglada Succulents eller Echeveries, från vårt breda erbjudande. Bara att sätta in dem i den gröna Gardenia -panelen så kommer originalbilden att födas. Det finns inga gränser för din kreativitet.

Parametrar

Produktkod 30006
Bredd 50 cm
Längd 50 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!