Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord lövpanel Buxus - 50x50 cm

Rabatt
19 %
Ursprungligen
149,67 kr
Bara idag
121,24 kr med DPH
96,99 kr utan moms
2 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp onsdag 8 februari
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Den konstgjorda buxbomboxen 50 x 50 cm är en av de mest sålda konstgjorda häckarna i Nederländerna och Belgien. Den är tillverkad av högkvalitativ plast med en patenterad Nano-UV-blockerare. Färgerna kommer att förbli fräscha gröna ute i solen i minst 8 år. Bladen förblir extremt flexibla och i rätt form. Staketet är avsett för inomhus- och utomhusbruk. Bladen är utarbetade i detalj och gjorda av olika gröna toner och storlekar. Staketet ser väldigt realistiskt ut. Konstgjord häckapplikation: Du kan också använda detta konstgjorda staket som en väggdekoration eller för att täcka utsikten på terrassen. Staketet kräver minimalt underhåll. Monteringen är mycket enkel - klicka helt enkelt på delarna av mattorna. Du kan använda saxen för att klippa staketet till önskad storlek. Konstgjorda mattor kan knäppas in utan verktyg och fästas på önskad yta. På så sätt får du en vacker grön vägg av en anpassad häck. Skruva bara in staketet i det format och den storlek du väljer var som helst med skruvarna var du vill. Du kan enkelt beställa storlek och typ av färgad skruv i vår webbutik. Du kan också dekorativt fästa konstgjorda mattor på väggen i inredningen. Buxus konstgjorda staket är något mörkt och du kan dekorativt fästa det på väggen inuti och komplettera det ytterligare med andra infogade växter. Staketet är speciellt utrustat med brandhämmande material av brandklass C. Bladen och mattan av konstgjord häck är tillverkade av hållbart flamskyddsmedel. Detta är inte fallet med en impregnerad konstgjord häck, som sedan injiceras med ett flamskyddsmedel. Det brandsäkra tyget tvättar regnduschen från bladen. Specifika egenskaper hos konstgjorda häckar: Transparensen är mindre än 5%, relativt tät jämfört med andra arter. På grund av de relativt stora bladen finns det små luckor mellan vissa blad. Den mörkgröna färgen och tjocka löv ger en fin variation, vilket skapar en fin bild på avstånd. Med olika nyanser av grönt och mer än fem storlekar och former av löv ser den konstgjorda häcken väldigt realistisk ut. Konstgjorda häckar kan inte jämföras med konstgjorda mattor i en hantverksbutik. Skillnaden är i materialet, våra mattor är gjorda av slitstark PP (polypropylen). Arken är gjorda av polyester, som ofta används i kläder. Denna matta har därför många praktiska fördelar. Det kräver inte frekvent rengöring och liknande. Ingen mer beskärning och inga bekymmer för att växten ska växa över. Mattan är bara 5 cm tjock och kan därför fästas kompakt på väggen. Du kan fästa en konstgjord häck var du vill. (väggar, tak, sluttande tak och även på runda ytor) Detta staket kännetecknas av hög motståndskraft mot UV -strålning och 99% lövtäthet. Den mörkgröna färgen garanterar den perfekta verkliga effekten av mattan. En typ av ark användes för produktion.

Parametrar

Produktkod 7347
Ursprungsland Nederländerna

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!