Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord panel Rosmarin - 50x50 cm

149 kr med DPH
947 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp onsdag 8 februari
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Rosmarin tillhör familjen Lamiaceae och har länge varit en viktig medicinsk växt. Te från rosmarinblad användes en gång för att lugna nerver och stärka minnet, och bladen används också i parfym och gastronomi. Sedan 1584 har rosmarin använts som en symbol för att fira viktiga händelser som begravningsceremonier och bröllop. Rosmarin är alltid en grön tät grenad buske som växer till en höjd av 75 - 150 cm. Den har små rosa eller blåvioletta blommor som växer från bladets spår. Den blommar från juni till augusti, ibland för andra gången i början av hösten. Dess korta och smala ljusgröna blad liknar en nål. De är linjära, grågrå på baksidan, mörkgröna i ansiktet. När de krossas luktar fingrarna intensivt.

Förekomst

Även om rosmarin ursprungligen kom från Medelhavsområdet, odlas den nu i andra delar av vårt jordklot som en prydnads- eller medicinsk växt och krydda.

Rosmarin började odlas i Europa på 1400 -talet. Det användes som rökelse och användes för att göra dofter och oljor. På medeltiden var det en symbol för oskuld och blev senare en symbol för kärlek och trohet. Dessa var de främsta anledningarna till att rosmarin är en del av bröllopsdekorationer, även nuförtiden är en fjäder fäst. Rosemarys historia går tillbaka till före Shakespeare. De gamla egyptierna, romarna och grekerna ansåg att det var en helig ört och det användes vanligtvis för att rena luften och förhindra spridning av sjukdomar.

Parametrar

Vår konstgjorda panel Rosemary är en vacker naturlig grön färg, med måtten 50x50 cm . Dess kvistar med små löv är gjorda av högkvalitativt plastmaterial med UV -skydd . Det ser väldigt luftigt ut. Bärramen på varje panel består av delar av PE -material i storleken 25x25 cm. De enskilda delarna kompletteras i kanterna med anslutningsklämmor för enkel anslutning till önskad storlek. Grundpanelen innehåller alltid 4 delar, så den totala storleken på den beställda panelen är 50x50 cm. På baksidan av varje panel finns ett plastgaller, som förenklar installationen, samt rak skärning av panelen till önskad storlek, som du kan justera.

Plats

Den konstgjorda levande panelen Rozmarín är också en mycket bra grund för en konstgjord grön vägg för interiör och exteriör . Han är en stor hjälpare inför nyfikna grannar. Du kan installera panelen på en balkong eller staket och på så sätt skapa en trevlig skärm från en störande gata. Fördelen med en konstgjord häck är en mycket realistisk design, ofta utan erkännande av det naturliga originalet, mycket enkel installation på ett befintligt nät eller en vägg och praktiskt taget inget efterföljande underhåll.

Kombinationer

Konstgjorda rosmarinpaneler kan fästas dekorativt på väggen i inredningen. Komplettera dem med andra växter som olika arter av succulenter , ormbunkar eller blommande växter som rosor , petunier , du kommer att skapa en vacker bild som kommer att locka varje öga.

Parametrar

Produktkod 30005
Bredd 50 cm
Längd 50 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!