Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord panel Ivy - 50x50 cm

Rabatt
39 %
Ursprungligen
140 kr
Bara idag
85,90 kr med DPH
68,72 kr utan moms
1032 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 8 mars
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Ivy är en vintergrön klätterväxt som med tiden blir träig. Det är en växt som är typisk för skogstäckning. Det är en av de mest krävande och samtidigt resistenta växterna. Det tappar inte löv för vintern. Det är därför det ofta är en del av höst- och juldekorationer. Fördelen är att Ivy fortfarande är en grön växt. Det är alltså ett av de mest eftertraktade klättringsträden. Creeper ivy är också en av de bästa luftrenarna. Nackdelen med Ivy är att den ständigt skapar rötter och, om den ligger på husets fasad, bryter murverket. Ivy är giftigt i större doser. Den mest giftiga delen av växten är bären. Dessa är en källa till försörjning för fåglar. Det är hem för många insektsarter.

Förekomst

Ursprung och distribution: Ivy kommer troligen från Europa. Idag växer han i Europa och Asien och har introducerats för Nordamerika. Den är mycket utbredd i skuggiga skogar, där den klättrar i trädstammar. Han föredrar halvskugga framför nyans. Ivy trivs bra i fuktig jord rik på humus. Användning i kosmetika: Kosmetika använder främst effekterna av alfa-hederin för att ta bort puffiness. Det stabiliserade murgrönextraktet appliceras i form av grädde och annan kosmetika.

Parametrar

Vår konstgjorda Ivy -panel är 50 cm bred och 50 cm lång . Det är en tät panel med löv i olika storlekar av mörk och ljusgrön färg. Den är gjord av högkvalitativ plast med UV-skydd , vilket gör den lämplig inte bara för interiören utan även för utsidan . Bärramen på varje panel består av delar av PE -material i storleken 25x25 cm. De enskilda delarna kompletteras i kanterna med anslutningsklämmor för enkel anslutning till önskad storlek. Grundpanelen innehåller alltid 4 delar, så den totala storleken på den beställda panelen är 50x50 cm. På baksidan av varje panel finns ett plastgaller, som förenklar installationen, samt rak skärning av panelen till önskad storlek, som du kan justera.

Plats

Konstgjord häck Ivy är en av de mest populära konstgjorda häckarna. Tack vare vår kopia blir en matt vägg eller staket mycket intressant. En konstgjord häck är en imitation av naturlig vegetation. Till skillnad från levande buskar växer konstgjorda häckar inte och kräver inget underhåll. Monteringen är mycket enkel, de enskilda 50 x 50 panelerna är anslutna till varandra med ett enkelt klick. Du kan ansluta valfritt ytformat och använda hushållssax för att klippa det till önskad storlek. Du får en realistisk konstgjord vägg av murgröna skräddarsydd.

Kombinationer

Den konstgjorda levande panelen Ivy är också en mycket bra grund för en konstgjord vertikal trädgård i interiörer och exteriörer. Du kan fästa den konstgjorda panelen på väggen i inredningen och lägga till andra växter, som du enkelt kan fästa på panelen och på så sätt skapa den perfekta kompositionen enligt dina idéer. Du kan lägga till flerfärgade eller enfärgade växter, idealiskt är ormbunkar eller succulenter, som du kan välja bland vårt breda erbjudande. Skapa din egen gröna oas hemma enligt dina idéer från vackra konstgjorda murgröna paneler, som kommer att glädja dig året runt. Vi erbjuder olika typer av konstgjorda paneler, och vi erbjuder dig också rätt skruvar och pluggar i vår webbutik så att de kan monteras enkelt och korrekt. Se vår tillbehörssida.

Parametrar

Produktkod 30007
Bredd 50 cm
Längd 50 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!