Kontakta oss info@hk-green.eu

Laurel konstgjord panel - 50x50 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
170 kr
Bara idag
99,90 kr med DPH
79,92 kr utan moms
1341 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 22 april
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Laurel eller Laurel är ett vintergrönt träd eller en buske av familjen Laurel. Det kommer från varma områden. Bladen är relativt hårda, läderiga, långsträckta, lansettformade till ovala. De är 10 - 50 mm långa och 20 - 50 mm breda. De har upphöjda och karakteristiskt vågiga kanter. Bladens ansikte är mörkare än det omvända. Den blommar från mars till april, har vita, gula till blåröda blommor. Den är något aromatisk, har en bitter till varm smak.

Förekomst

Lagerträdet växer ursprungligen i den östra delen av Medelhavet, men har länge odlats i norra Europa och Amerika. Han blev en symbol för grekerna och romarnas visdom och ära, som kronade kungar, poeter, olympiska mästare och segrande generaler med kransar av sina släta läderaktiga blad. Även om det finns flera typer av laurbær används endast Laurus nobilis, färska och torkade blad, i köket.

Parametrar

Vår Laurel -panel har en storlek på 50x50 cm , den är tillverkad av högkvalitativt plastmaterial med UV -skydd . Bladen på denna panel är fläckiga från mörk till ljusgrön, vilket bidrar till deras attraktiva utseende. Bärramen på varje panel består av delar av PE -material i storleken 25x25 cm. De enskilda delarna kompletteras i kanterna med anslutningsklämmor för enkel anslutning till önskad storlek. Grundpanelen innehåller alltid 4 delar, så den totala storleken på den beställda panelen är 50x50 cm. På baksidan av varje panel finns ett plastgaller, som förenklar installationen, samt rak skärning av panelen till önskad storlek, som du kan justera.

Plats

Tack vare sitt UV -skydd kan vår konstgjorda Vavrín -panel placeras både inomhus och utomhus . Om du bestämmer dig för att placera den inomhus kan vår panel mycket enkelt placeras på väggen och därmed fylla ett tomt utrymme i ditt hem eller på balkongen. Men om du har en trädgård kan du använda den som en lämplig ersättning för en häck. Den vertikala väggen placeras inte bara mot väggarna, utan ofta också in i utrymmet, till exempel för dess optiska delning.

Kombinationer

Längtar du efter en levande grön vägg och du kan inte göra det? Vi har en enkel lösning för dig. Med vår konstgjorda panel Vavrín gör vi det möjligt för dig att uppfylla din dröm. Den sticker ut väldigt fint med sina blad i olika nyanser av grönt, eller så är det möjligt att införliva flera växtsorter med mer färgstarka blad, t.ex. Med Calladium, Dieffenbachia eller Fitonia får du en unik bakgrund i din inredning.

Parametrar

Produktkod 30003
Bredd 50 cm
Längd 50 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!