Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord växt Skytte som blommar 150 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 739 kr
Bara idag
1 039 kr med DPH
831,20 kr utan moms
291 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 27 maj
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Strelice är en tropisk växt med en exotisk fågelliknande blomma. En elegant, medelhög perenn med ett unikt utseende som kommer att tillföra en rejäl dos exotism till hemmet. Trots det kan man karakterisera Strelice, som länge har varit en av de mest populära krukväxterna i olika delar av världen, inklusive Centraleuropa. Höjden på hela växten kan nå 100 till 150 centimeter. Den kännetecknas av läderartade blad som liknar Banana Tree. Deras form är avlång, oval, de växer till 50 centimeter. Det mest typiska elementet i växten är en blomma med en spetsig form. Färgen på blommorna är oftast orange eller blå. 2 fullfärgade blommor tenderar att växa på en stjälk.

Förekomst

Exotiskt, extravagant, helt enkelt charmigt. Vi kan enkelt tilldela dessa attribut till skytte. Den har sitt ursprung i tropiska klimat, men med tiden har den hittat sin plats på alla kontinenter. Den europeiska är inget undantag.

Den populära exotiska växten har nått den gamla kontinenten från Afrika. Hennes ursprungliga hem är Sydafrika, där hon alltid har odlat i naturen. Tack vare sina färgglada förtrollande blommor började den gradvis bli domesticerad i många hushåll.

Parametrar

Vår konstgjorda skjutbana är 150 cm hög, inklusive en blomkruka. Kommer i en basblomkruka i plast med en diameter på 20,32 cm. Ytan på det konstgjorda substratet är täckt med dekorativ expanderad lera. 25 blad och 3 blommor "växer" på 4 plaststjälkar. Även om de är gjorda av kvalitetsplast går de inte att skilja från levande. Bladen har en naturlig grön färg. De orange-lila blommorna är en perfekt kopia av de levande.

Plats

Det sticker även ut i en modern ljus lägenhet, i glashallar och vid poolerna. Denna växt förtjänar en representativ plats, är värdefull och kan lyxigt komplettera utrymmet på ett riktigt intressant sätt. Den kännetecknas av en atypisk blomma, som är mycket attraktiv och lockar uppmärksamhet vid första anblicken. Den är en vacker följeslagare på platser där levande växter inte trivs.

Kombinationer

Vår konstgjorda Shooting-planta lyser vackert upp utrymmet som individ, dessutom behöver du inte oroa dig och för att hålla den vacker räcker det om du då och då torkar av löven från dammet. Den är mångsidig och spelar bra i kombination med grönska. Det fungerar väldigt fint i de klassiska typerna av blomkrukor, som du även hittar i vårt utbud.

Parametrar

Produktkod 20069
Höjd 140 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 17 cm
Sätt in diameter 19.8 cm
Antal stjälkar / stjälkar 4 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 37 cm
Bladbredd 17 cm
Antal ark 25 ks
Arkmaterial plast
Antal blommor 3 ks
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Blommans färg Orange, lila
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!