Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord tendril Fitónia grön 80 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
230 kr
Bara idag
139 kr med DPH
111,20 kr utan moms
480 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Fittonia är ett släkte av blommande växter i familjen Acanthus Acanthaceae. Den växer till en höjd av 15 cm och kan bli upp till 30 centimeter stor. Den har ömtåliga, ovala löv med uttalad kontrasterande vener över hela bladets yta. Bladen är mycket attraktiva. Växten består också av svaga gulgröna blommor arrangerade i en pigg, som i många fall tas bort för att inte hämma tillväxten. I sin naturliga miljö växer Fitonia som en lågväxtört, som trivs bra i skuggan. Hon gillar fuktig och varm luft och trivs helst på en ljus plats utan intensivt solljus. I hemmet är det en idealisk växt för badrum.

Förekomst

Fitonia härstammar från tropiska regnskogar i Sydamerika, främst i Peru. Fitonia är vackra tropiska krypväxter som kommer från de fuktiga skogarna i sydamerikanska Anderna, men de flesta av dem finns främst i Peru. I sin naturliga miljö växer Fitonia som en lågväxtört, som trivs bra i skuggan. Odlare anser att det är en krävande växt på grund av den vård som krävs. Under normala odlingsförhållanden anges plantans livslängd till ett halvt år.

Parametrar

Vår konstgjorda sena Fitónia green, inklusive stammen, är 80 cm lång. Spårdornen liksom bladen är gjorda av plast. 178 löv är en vacker naturlig grön till mörkgrön färg. Trots att de är konstgjorda ger de ett mycket naturligt intryck. De kännetecknas av mycket fina spindelnätvener, i en kontrasterande ljusgrön färg. Den här trenden är avsedd för inredningen.

Plats

Vår konstgjorda Fitónia med ett vackert vitt spindelvävsmönster på bladen passar perfekt in i vilken inredning som helst. Det fyller perfekt ett "dövt" utrymme. Det fyller varje tomt hörn i rummet och livar därmed underbart upp den minimalistiska inredningen, vilket gör att den sticker ut mest. Tack vare spårdornen på baksidan kan du enkelt sätta in växten i en dekorativ blomkruka. Växten kommer att sticka ut var du än placerar den, eftersom den ser väldigt verklig ut. Med sitt naturliga färgschema och naturliga densitet kan växten förtrollas vid första ögonkastet.

Kombination

Vi kan kombinera konstgjorda rankor med vilken växt som helst, men också med andra typer av rankor från vårt erbjudande. För att få ett tjockare utseende, använd 2 eller fler ringar. Vi rekommenderar att du placerar den i en snygg, till exempel enfärgad blomkruka, vilket kan understryka skönheten i den här trenden ännu mer. Som fyllnadsmaterial är dekorativa stenar mycket lämpliga, där du placerar randen. Du kan hitta dekorativa stenar samt ett stort urval av blomkrukor i vårt erbjudande.

Parametrar

Produktkod 20228
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Längd 80 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 9 cm
Bladbredd 8 cm
Antal ark 178 ks
Arkmaterial plast
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!