Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord krans Lönngrön 190 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
150 kr
Bara idag
87,90 kr med DPH
70,32 kr utan moms
480 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Lönn är ett släkte av växter i familjen Mydlovníkovité. De är vanligtvis höga lövträd, men det finns också flera lövträd. Vissa arter är sämre i växten och är antingen lägre träd eller buskar. Släktet Acer har cirka 150 arter. Deras förekomst är begränsad till tempererade till subtropiska områden på norra halvklotet. Maples, med undantag för Ash Maple, har motsatta blad med långa stjälkar, enkla och mestadels djupt flikiga, eller palmformade eller tandade. När det gäller Ash Maple är bladen handflatade och trådiga vid basen. Kanada har valt lönnlöv som nationell symbol och är trogen den kanadensiska flaggan. Blommorna är i blomställningar eller tuvade, hängande eller upprätt.

Förekomst

Den är infödd i Centraleuropa och Västasien, från Frankrike i öster till Ukraina, norra Turkiet och Kaukasus, och söder om bergen i norra Spanien och Italien. Det reproduceras enkelt från frön och introducerades på de brittiska öarna på 1500 -talet, där det nu är naturaliserat, liksom i andra delar av Europa, Nordamerika, Australien och Nya Zeeland, där det kan bli en invasiv art.

Parametrar

Vår konstgjorda krans Green Maple är 190 cm lång. På en plaststam finns 113 stycken naturliga gröna blad i olika nyanser och storlekar. Bladen är gjorda av plast, men de går inte att skilja från levande. De gör ett mycket realistiskt intryck. De har en mycket fin stjärnform.

Plats

Denna gröna Maple krans är utformad för interiören, lämplig som ett komplement till vardagsrummet, studier och platser där levande växter inte skulle ha tillräckligt med ljus eller vanlig vård. Det kommer garanterat att uppdatera varje utrymme med sin naturliga gröna färg och skönhet. Det är ett mycket viktigt tillägg till alla rum som det fyller med behaglig komfort. Den är mycket lämplig för att fylla olika ikebana på bordet eller på byrån. Du kan också använda kransen för att dela upp utrymmet. Den är enkel att hantera och garanterar en lång livslängd - allt utan underhåll.

Kombination

Den konstgjorda lönnkransen är mångsidig. Olika kransar är lämpliga för det, men du behöver inte vara rädd för att kombinera det med olika växter, till och med blommande. På grund av dess universella färg passar allt verkligen. Om du vill att det ska göra ett tätare intryck, kombinera 2 eller fler bitar. Den är lämplig som dekoration för ett bord, för olika ikebanas, eller med flera bitar som hänger från taket för att få en luftig delning av rummet. Rekommenderade dekorativa krukor och växter finns tillgängliga för dig på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20222
Bestämning interiör
Längd 190 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 185 cm
Grenmaterial plast
Bladhöjd 11 cm
Bladbredd 11 cm
Antal ark 113 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 5 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!