Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord krans Calladium vit 190 cm

Rabatt
39 %
Ursprungligen
140 kr
Bara idag
84,90 kr med DPH
67,92 kr utan moms
480 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Kaládium är ett släkte av blommande växter i r Odin Araceae. De är ofta kända under det vanliga namnet på elefantörat, Jesu hjärta eller ängelns vingar. Det finns mer än 1000 namngivna sorter från den ursprungliga sydamerikanska växten. Flera arter odlas som prydnadsväxter på grund av de stora pilformade bladen, som är markerade med olika mönster i vitt, rosa och rött. Under växtsäsongen kräver de lite vattning (fuktig, inte våt). De flesta sorter föredrar delvis till fullständig nyans, även om det för närvarande odlas solresistenta sorter. Under de senaste åren har många nya sorter funnits tillgängliga för avel, som för närvarande är i stort sett sjukdomsresistenta. De två vanligaste formerna kallas "dekorativa blad" och "lansettformade". Det första är ett mer vanligt fenomen och är en traditionell odling av Calladium; Bladen är mer hjärtformade. Han har fler lansettformade blad. Mest odlade Caladium växer till cirka 60 cm långa och 60 cm breda, även om dvärg sorter för närvarande odlas. Alla delar av växten är giftiga. De bör inte konsumeras och kan irritera känslig hud.

Förekomst

Calladium är en dekorativ växt som är infödd i tropikerna i Amerika. Cirka 98% av alla Calaladies kommer från Lake Placid i Florida, USA. De har odlats i Europa sedan slutet av 1700 -talet.

Parametrar

Vår vackra konstgjorda krans Calladium är 190 cm lång. Den här gången är det ett vitt blad med en distinkt grön ådrad. Det finns 113 av dessa blad på en plaststam, som är gjorda av högkvalitativ plast, men de ger också ett mycket realistiskt intryck tack vare en kombination av ljusa och mörkgröna nyanser. Samtidigt kan de vara stolta över sin verkligt vackra och distinkta bladritning. Vid beröring är de oskiljbara från de levande.

Plats

Vår konstgjorda Calladium passar perfekt in i alla interiörer . Det fyller perfekt ett "dövt" utrymme. Du kommer att skapa en vacker kedja av flera bitar. Lägg dem över dörrar, runt fönster, trappräcken eller sträck dem över rummet. Den är mycket lämplig för att fylla olika ikebana på bordet eller på byrån. Du kan säkert placera den i en hängande blomkruka och på så sätt skapa en intressant dekoration på icke-traditionella platser, till exempel ovanför soffan i vardagsrummet. Det fyller varje tomt hörn i rummet och så med sin vackra struktur livar det behagligt särskilt den minimalistiska interiören, som gör att den sticker ut mest.

Kombination

Du kan kombinera denna konstgjorda krans med valfri växt eller med en annan typ av krans efter din smak. Du behöver inte heller vara rädd för att kombinera denna krans med våra blommande kransar. För en rikare volym, välj fler bitar av denna krans, eller låt bara denna vackra krans hänga i taket, du får en mycket luftig separering av rymden.

Parametrar

Produktkod 20219
Bestämning interiör
Längd 190 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 10 cm
Bladbredd 7 cm
Antal ark 113 ks
Arkmaterial plast
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!