Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord krans röd lönn 190 cm

Rabatt
23 %
Ursprungligen
130 kr
Bara idag
99,90 kr med DPH
79,92 kr utan moms
480 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 3 april
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Röd lönn är ett lövträd, ibland med flera stammar, växer 5-10 m (ibland upp till 15 m) högt. Stammen är vanligtvis upp till 40 cm i diameter. Barken i sin ungdom är slät, grov och fjällande på gamla träd. Bladen är runda, 7-15 cm i diameter 9-13 cm i längd, tandade, lober djupa till halva bladen. Bladen är initialt vita håriga på baksidan. På hösten är bladen ljusorange till mörkröda. Den blommar från april till maj, först vid 10 års ålder, men ibland senare. Blommorna är 1 cm i diameter, mörklila-röda med fem kalyxer och kronblad. Blommorna växer efter 10-15 i vanlig blomställning, plym.

Förekomst

Den röda japanska lönnen växer naturligt i Japan, på öarna Honshu, Hokkaido, Kyushu och även i Sydkorea. Den odlas ofta som prydnadsväxt i de varma regionerna i Europa, Nordamerika. Den odlas som en markbuskliknande form med många stammar. Ett antal sorter med olika färger och former av löv föddes upp. Eftersom många sorter har fötts upp genom att korsa flera inhemska arter är det svårt att identifiera den inhemska arten.

Parametrar

Vår krans av röd lönn är 190 cm lång. Den har en grön plaststam. På denna stjälk finns det distinkta blad, som är gjorda av plast i en vacker röd färg, men kompletteras med gula fläckar, vilket skapar en mycket fin, naturlig kontrast. De ser levande ut vid beröring.

Plats

Denna krans är utformad för inredningen , lämplig som ett komplement till vardagsrummet , arbetsrummet och platser där levande lönn inte skulle ha tillräckligt med ljus eller regelbunden vård. Det kommer garanterat att uppdatera varje utrymme med sin naturliga skönhet. Det är ett mycket viktigt tillskott till höstdekorationen i varje rum, som det fyller med ett trevligt välbefinnande. Det kommer garanterat att få lite Asien hem till dig med sitt utseende.

Kombinationer

Den konstgjorda kransen av röd lönn, på grund av att det är en krypande växt, kan mycket fint kombineras med olika grenar, men också med andra typer av kransar från vårt erbjudande. Du behöver inte heller vara rädd för att kombinera denna krans med våra blommande växter. Dess kombination med gula blommor skär mycket hårt. För en rikare volym, välj fler bitar av denna lönn. Denna krans passar perfekt in i din höstdekoration.

Parametrar

Produktkod 20221
Bestämning interiör
Längd 190 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 180 cm
Antal grenar 1 ks
Bladhöjd 12 cm
Bladbredd 10 cm
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg Röd
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!