Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord ranka Basil grön 80 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
230 kr
Bara idag
139 kr med DPH
111,20 kr utan moms
480 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Basilika är en ettårig medicinsk växt från familjen Hluchavkovité. Den har en specifik intensiv doft. Populärt kallas Bazalke också Basilika eller Bazalienka. Basilika är en honungsväxt, på grund av dess rika blomning är det en mycket värdefull biodlingsväxt. Basilika används som en krydda som läggs till måltiderna, den används också i apotek och parfym. Torkade blad som kryddor till måltider eller i form av te främjar matsmältningen. Det är bäst att bearbeta basilika omedelbart efter skärning, kort före blomning (under denna period har basilikabladen den mest intensiva smaken och aromen). Basilikablad läggs till sallader för att smaka kött eller såser. Ett intressant faktum är att Basil behåller sin helande förmåga även under värmebehandling.

Förekomst

Basilika kommer ursprungligen från Indien, den har odlats sedan antiken. Basilika togs till Europa på 1500 -talet främst som prydnadsväxt. För närvarande finns det ett stort antal olika typer av basilika med en mängd olika blommor och blad. Ocimum inkluderar cirka 50 arter av halvväxter och örter som växer i tropiska till tempererade klimat. Den förekommer endast i Slovakien som en odlad art.

Parametrar

Vår gröna basilika är hög, inklusive stammen 80 cm . Stammen är tillverkad av såväl plast som 178 cm kvalitetsblad i olika storlekar som är vid liv. De är färgade i tre nyanser av naturligt grönt, för en ännu mer naturlig effekt. Vår basilika levereras utan blomkruka. Den har dock en spårdorn som enkelt kan appliceras på olika arrangemang och dekorationer.

Plats

Om du behöver leva upp eller fördjupa utrymmet i ditt interiör är att placera en grön växt ett extremt lämpligt val där det inte finns tillräckligt med ljus för en levande växt, eller där det inte är möjligt att ta hand om levande växter regelbundet.

Det är också ett idealiskt komplement till matsalen , uterummet, köket , men också till vardagsrummet där det kan vara en attraktiv dekoration. Tack vare sin vackra gröna färg kommer den att levandegöra alla "döva" utrymmen i din inredning.

Kombinationer

Du kan placera grön basilika i en fin dekorativ blomkruka, eller till och med en vas efter eget val. Om du föredrar tätare tillväxt rekommenderar vi att du köper fler bitar av dessa rankor och kombinerar dem för att få en vacker, rik bukett. För diversifiering rekommenderar vi att man sträcker sig efter mer uttalade konstgjorda växter som grönröd pelargon eller kalladium med intressanta löv. Kombinationen av dessa växter kommer att vara mycket imponerande. Du kan köpa dekorativa blomkrukor på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20233
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Längd 80 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 10 cm
Antal grenar 11 ks
Bladhöjd 10 cm
Bladbredd 7 cm
Antal ark 178 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!