Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord tenderril Philodendron Cordatum 80 cm

Rabatt
21 %
Ursprungligen
200 kr
Bara idag
159 kr med DPH
127,20 kr utan moms
480 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp onsdag 8 februari
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Philodendron (Philodendron) är ett släkte av växter i familjen Aron. De är små till robusta, fleråriga örter med fasta eller segmenterade blad och små blommor. I naturen växer de som epifyter och semi-epifytter i trädtoppar, men också på stenar, fast mark och träsk. De har en intressant pollineringsmetod i samband med värmeproduktion. Det är en mycket sällsynt art som erbjuds som en krukväxt och som på grund av dess egenskaper väcker stor uppmärksamhet. Philodendron cordatum är en ovanlig giftig art. När det konsumeras är det giftigt för människor och de flesta djur. Det som kännetecknar växten mest är dess blad, som har en hjärtformad design, stora och djupgröna.

Förekomst

Philodendron Cordatum är en växt som är infödd i Brasilien och Peru. Även om detta är en exotisk sanning, anpassar den sig mycket väl till andra klimat och miljöer. Dess motståndskraft hjälper växten att ändra sina behov med tillräckligt med tid för denna anpassning.

Den är utbredd uteslutande i tropiskt Amerika. Orten sträcker sig från norra Mexiko genom Centralamerika till Paraguay och norra Argentina och inkluderar de karibiska öarna. Centrum för artmångfald ligger i Brasilien. Uppenbarligen passar vintern honom inte särskilt bra, så i norra Spanien rekommenderas inomhusodling. I södra Spanien är det redan möjligt att odla utomhus.

Parametrar

Vår Philodendron tenderril är 80 cm lång. Den har en grön plaststam. På stammen finns 178 bitar av realistiskt utseende löv, som är gjorda av plast i en naturlig grön färg och vissa är inställda på ljusgröna, vilket skapar en mycket fin naturlig kontrast. Vid beröring ser dessa löv levande ut. Den här ringen innehåller inte en blomkruka.

Plats

Vår konstgjorda filr Philodendron är designad för inredningen . Den kan placeras väldigt snyggt på ett soffbord, men också i en kruka bredvid en annan växt. Eftersom det inte har skydd mot UV -strålning bör det inte utsättas för direkt solljus. Det är en lämplig ersättning för en levande växt eftersom den inte behöver regelbunden vård eller vattning. Det kommer att lysa upp även det mörkaste hörnet i ditt hem ..

Kombinationer

På grund av det faktum att det är en krypande växt, kan den konstgjorda ranken Philodendron kombineras mycket fint med olika Ivy -rankor, men också med andra grenar från vårt erbjudande. Du behöver inte heller vara rädd för att kombinera denna gren med våra blommande växter. På vår webbplats kan du också välja en fin dekorativ blomkruka, liksom dekorativa stenar för att göra din dekoration speciell. För en rikare volym, välj fler bitar av denna tenderril.

Parametrar

Produktkod 20225
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Längd 80 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 10 cm
Antal grenar 11 ks
Bladbredd 7.5 cm
Bladlängd 12 cm
Antal ark 178 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!