Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord rädpel Geranium grön-röd 80cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
230 kr
Bara idag
139 kr med DPH
111,20 kr utan moms
480 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 8 mars
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Geranium är ett släkte av ettåriga eller fleråriga växter, örter till halvbuskar eller buskar som innehåller cirka 240-300 arter som ingår i familjen K- kvalitet , som oftast finns i tropiska och subtropiska regioner, särskilt i södra Afrika. Pelargoner används som prydnadsblomma, men också i parfymeri, som mediciner eller för att smaka på mat.

Förekomst

Den första odlade arten av pelargon var infödd i Sydafrika . Den var troligen avsedd för den botaniska trädgården i Leiden och togs in 1600 med båt. År 1631 köpte en engelsk trädgårdsmästare, John Tradescant , frön från René Morin i Paris och förde växten till England . Namnet Pelargonium användes av Johannes Burman 1738, från grekiska eftersom en del av blomman ser ut som en storkenäbb.

Parametrar

Vår konstgjorda tendril Grön-röd pelargon är 80 cm lång. Materialet i skaftet är plast, liksom materialet i bladet, som verkar vid beröring som levande. 178 lövbitar i olika storlekar är mycket intressant färgade. Den naturliga gröna färgen accentueras av venen, som är gulgrön och färsk röd.Denna konstgjorda tår är lämplig för interiörer. Den innehåller en spårdorn som du enkelt kan placera växten i en dekorativ blomkruka.

Plats

Konstgjord tendril Geranium grön-röd, passar perfekt in i alla interiörer. Det fyller varje tomt hörn i rummet och livar därmed underbart upp den minimalistiska inredningen , vilket gör att den sticker ut mest. Det fyller perfekt ett "dövt" utrymme, oavsett om det är på en hylla eller i en hängande blomkruka. Du kommer inte förstöra någonting om du förskönar ett fönster eller en balkong med det. Pelargon, har sin charm och adel och som är ett slags alfa och omega inte bara för landsbygdens vrår och vrår.

Kombinationer

Ta med lite variation till din inredning med denna konstgjorda växt som ser levande ut. Det sticker ut mycket bra på egen hand som individ. Om du vill kombinera rekommenderar vi gröna tendrils t.ex. Lökar, murgröna eller ginko gröna att sticka ut är denna varierade tendril Geranium. Du kan uppnå den totala effekten genom att välja rätt dekorativ blomkruka, som du kan välja på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20239
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Längd 80 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 10 cm
Bladhöjd 8 cm
Bladbredd 10 cm
Antal ark 178 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön, Röd
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!