Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord växt Aloe 27 cm

Rabatt
22 %
Ursprungligen
86 kr
Bara idag
66,90 kr med DPH
53,52 kr utan moms
242 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 14 oktober
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Aloe är en suckulent växt av den Asphodel familjen som växer i subtropiska och tropiska områden . Det används främst inom hälso- och sjukvård, kosmetika, men också för vanlig lägenhetsdekoration. En av de viktigaste aktiva ingredienserna är polysackariden acemanan . När det administreras internt, aktiverar detta ämne immunsystemet , skyddar cellmembranen och har antibakteriella, antivirala och svampdödande effekter. Det används också inom tandvården som ett lim för tandproteser. Dessutom innehåller Aloe kalcium , magnesium , zink , selen , vitaminer och aminosyror . Totalt innehåller den mer än 200 farmakologiskt viktiga ämnen.

Förekomst

Det troliga ursprungsområdet anses generellt vara Nilen -bassängen i afrikanska Sudan , Arabien eller Somalia , vissa källor nämner till och med Kanarieöarna som sitt ursprung.

Idag är Aloe utbredd i torra och varma områden nästan över hela världen. Inom Europa växer den i de varmaste områdena i Medelhavet i Spanien , Portugal , Grekland , Italien , Kreta och Sicilien . Det fortsätter att växa t.ex. I södra Kina ( Yunnan -provinsen), Indien , nästan alla Afrika , de Kanarieöarna , Madeira och Kap Verde , de södra staterna i USA ( Florida , Kalifornien , Texas ), Mexico , några karibiska öar och Western Australia .

Parametrar

Vår konstgjorda Aloe -växt är 27 cm lång , dess grovgröna och fintandade i kanterna på tornbladet är gjorda av PU. Denna populära växt innehåller en spårdorn som enkelt kan införlivas i alla arrangemang eller dekorationer. Materialet i skaftet är plast.

Plats

Den konstgjorda växten Aloe är en av de mest populära växterna någonsin, och arkitekterna är mycket glada över att använda den för att komplettera utrymmet i sina designförslag. Den är designad för interiören , det är ett lämpligt tillskott till vardagsrummet på en hylla eller byrå, där varje utrymme garanterat kommer att uppdateras med sin naturliga skönhet.

Kombinationer

Ta med lite grönt till din inredning med vår konstgjorda Aloe -växt, som ser levande ut. Vi rekommenderar att kombinera med olika varianter av succulenter och kaktusar. Det kommer att sticka ut väldigt snyggt i företaget Tilandsie och Difenbachie . Du kommer definitivt inte ta ett steg bredvid det om du bestämmer dig för att nå en smakfull dekorativ blomkruka, vars stora utbud finns på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20165
Höjd 20 cm
Färg grön
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Bredd 10 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 20 cm
Bladbredd 1 cm
Arkmaterial plast
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!