Kontakta oss info@hk-green.eu

Echeveria konstgjord saftig 21 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
73 kr
Bara idag
43,90 kr med DPH
35,12 kr utan moms
244 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Graptopetalum paraguayense är en flerårig, krävande saftig växt. Skapar rosor av köttiga blad. Växten har en specifik färg som kan beskrivas som en mild pistasch med en subtil hint av lax i mitten. Grova blad behåller vatten, så Graptopetalum håller lätt längre perioder utan bevattning. Växten växer från mitten av rosen, dess nedre blad torkar ut eller faller av. Det betyder att äldre växter redan har långa, grova, nakna eller glest bladiga stjälkar, ofta vridna under rosornas vikt vid ändarna. Det rekommenderas att föryngra växten regelbundet för att den ska se fin ut. Suckulenter är mycket ädla växter som inte bara är vackra och mångsidiga i form, färg eller storlek, utan är mycket lätta att ta hand om. Du kan odla dessa skönheter både utomhus och inomhus.

Förekomst

Echeveries är fleråriga örter som är infödda i de torra, halvtorra och tempererade zonerna i sydvästra USA, Mexiko, Centralamerika och norra Sydamerika. De är vanligtvis Acaules, vilket betyder att de inte har en stam eller stam, men det finns några arter som reser sig lite från marken. Bladen är platta och köttiga och bildar rosor. De är gröna, bruna, rödaktiga, metalliska ... allt beror på art och sort.

Parametrar

Vår konstgjorda saftiga Echeveria är 21 cm hög. Den har en ljusgrön plaststam. Rosetter gjorda av köttiga löv är gjorda av polyuretan, de är mjuka i pistagenötter och deras mitt har en touch av mjuk laxfärg. Blomkrukan ingår inte i paketet. Echeveria är lämplig för interiörer .

Plats

Vår vackra artificiella Echeveria med täta saftiga löv är en trevlig tropisk dekoration för ditt bord , fönsterbrädan eller hyllan . Det lockar med sitt unika utseende. Den är lämplig för placering i olika dekorativa mossmålningar, glasvaser, arrangemang eller dekorationskransar. Det uppdaterar varje utrymme med sin naturliga skönhet.

Kombination

Vi rekommenderar Echeveria för interiören , men också för det skyddade yttre. Dess trevliga pistaschfärg, med en touch av lax i mitten, framhävs mycket fint i en genomskinlig dekorativ blomkruka i kombination med Fitonia , eller vit lavendel , eller med olika typer av Echeverias från vårt erbjudande. Du kan komplettera ytan på den dekorativa blomkrukan med vitt grus från vårt erbjudande. Du hittar alla de nämnda produkterna på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20159
Höjd 21 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 10 cm
Bladbredd 3.5 cm
Arkmaterial plast
Bladets färg grön, rosa
UV-skydd inte
Dornens längd 13 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!