Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord kaktus 21 cm

Rabatt
23 %
Ursprungligen
43 kr
Bara idag
32,90 kr med DPH
26,32 kr utan moms
676 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 2 oktober
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Kaktusar är fleråriga saftiga växter med ganska olika utseende. De flesta arter av kaktusar är bladlösa, fullt utvecklade blad kan hittas i endast ett fåtal utvecklingsoriginala släkten. Några av dessa kaktusar har en trädliknande tillväxt och kan nå en höjd av upp till 15 meter. Små och snart lövfällande blad förekommer också i underfamiljen Opuntioideae . Areoler är ett specifikt organ för kaktusar. De är i princip förkortade sidokvistar, som har sin egen tillväxtvävnad och kärlförsörjning och bär taggar eller olika typer av trikomer.

Förekomst

Kaktusar inkluderar cirka 1900 arter i 127 släkten. Med undantag för en art ripsalis kommer de uteslutande från Amerika , där de är utbredda från Kanada till Patagonien . Det största antalet arter förekommer i sydvästra USA och nordvästra Mexiko , liksom i de sydamerikanska Anderna .

Parametrar

Vår konstgjorda kaktus är 21 cm hög . Den har en spårstam, tack vare vilken den enkelt kan införlivas i alla arrangemang eller dekorationer. Den förgrenar sig till 16 stjälkar, som är fräscha gröna och ändarna går i en brun nyans. De är tillverkade av högkvalitativt PU -material. Vår konstgjorda kaktus är designad för inredningen .

Plats

En kaktus i hemmet är vanligtvis ett vackert inredningstillbehör. I badrummet kan denna lilla detalj framkalla en trevlig atmosfär, men också vardagsrummet , köket eller kontoret kan vara rätt ställe.

På grund av sin låga höjd är den lämplig att placera den på synliga platser som skåp, hyllor, fönsterbrädor eller konferens- eller köksbord. Tack vare spårdornen kan denna växt införlivas i olika gröna buketter.

Kombinationer

Ta lite grönt till din inredning med denna konstgjorda växt som ser levande ut. Det kommer att sticka ut som en individ i en rund låg kruka, eller fler bitar av samma art i en lådkruka. Vår konstgjorda kaktus kan kombineras med flera växter från vårt erbjudande, men det kommer bäst att framgå av kombinationen med Echeveri och Succulents i olika färger, som vi erbjuder flera arter.

Parametrar

Produktkod 20143
Höjd 21 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 14 cm
Arkmaterial plast
Bladets färg grön, vinrött
UV-skydd inte
Dornens längd 7 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!