Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord saftig Echevéria 14 cm

Rabatt
24 %
Ursprungligen
38 kr
Bara idag
28,90 kr med DPH
23,12 kr utan moms
626 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 14 oktober
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Graptopetalum paraguayense är en flerårig, krävande saftig växt. Skapar rosor av köttiga blad. Växten har en specifik färg, som kan beskrivas som grågrönaktig, i mitten med en subtil inslag av rosa. Färgen på bladen är varierande och beror på årstiden och de relaterade ljus- och temperaturförhållandena. Växten är rosa-grå i en varm och torr miljö, i en kall och fuktig miljö blir den blågrå. Grova blad behåller vatten, så Graptopetalum håller lätt längre perioder utan bevattning. Växten växer från mitten av rosen, dess nedre blad torkar ut eller faller av. Det betyder att äldre växter redan har långa, grova, nakna eller glest bladiga stjälkar, ofta vridna under rosornas vikt vid ändarna. Det rekommenderas att föryngra växten regelbundet för att den ska se fin ut. Suckulenter är mycket ädla växter som inte bara är vackra och mångsidiga i form, färg eller storlek, utan är mycket lätta att ta hand om. Du kan odla dessa skönheter både utomhus och inomhus.

Förekomst

Echeveries är fleråriga örter som är infödda i de torra, halvtorra och tempererade zonerna i sydvästra USA, Mexiko, Centralamerika och norra Sydamerika. De är vanligtvis Acaules (vilket betyder att de inte har en stam eller stam), men det finns några arter som reser sig lite från marken. Bladen är platta och köttiga och bildar rosor. De är gröna, bruna, rödaktiga, metalliska ... allt beror på art och sort.

Parametrar

Vår konstgjorda saftiga Echeveria är 14 cm hög. Den har en ljusgrön plastspårstam. Bladen är gjorda av polyuretan, har en grågrön färg och deras mitt har en vacker rosa nyans. Blomkrukan ingår inte i paketet. Echeveria är lämplig för interiörer .

Plats

Vår vackra artificiella Echeveria med täta saftiga löv är en trevlig tropisk dekoration för ditt bord, fönsterbrädan eller hyllan. Det lockar med sitt unika utseende. Den är lämplig för placering i olika glasterrarier, mossmålningar, arrangemang eller dekorationskransar. Det uppdaterar varje utrymme med sin naturliga skönhet.

Kombination

Vi rekommenderar Echeveria både för interiören och för det skyddade yttre. Dess grågröna färg med en rosa nyans i mitten är mycket snyggt markerad i en genomskinlig dekorativ blomkruka i kombination med Tillandsia , Difenbachia och vit lavendel . Du kan komplettera ytan på den dekorativa blomkrukan med vitt grus från vårt erbjudande. Du hittar alla de nämnda produkterna på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20126
Höjd 14 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Bredd 10 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladbredd 2 cm
Bladlängd 5 cm
Arkmaterial plast
Bladets färg grå, Röd
UV-skydd inte
Dornens längd 9.5 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!