Kontakta oss info@hk-green.eu

Självhäftande krok för att fästa en konstgjord häck transparent 50x50mm - påse med 5 delar

Rabatt
41 %
Ursprungligen
130 kr
Bara idag
76,90 kr med DPH
61,52 kr utan moms
1 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Om du inte vill borra hål och snabbt hänga en konstgjord häck eller en vägg av växter, så är denna monteringshäftkrok rätt lösning. En självhäftande häckkrok är ett multifunktionellt sätt att fästa konstgjorda häckar. Den transparenta limdelen med måtten 50 x 50 cm har en stor vidhäftningskraft och anpassas automatiskt på plana ytor. Du kan ta bort denna krok genom att applicera en högre temperatur. En självhäftande krok för att fästa en konstgjord häck är ett praktiskt sätt att genomskinligt fästa en konstgjord häck. Om du använder fel fästelement eller fel kvalitet kan skador uppstå över tid. Därför är det viktigt att du noggrant granskar monteringsmetoden och väljer rätt monteringssystem före montering. Om du inte vill borra hål och snabbt hänga en konstgjord häck eller en vägg av växter, så är denna monteringshäftkrok rätt lösning. Du kan använda denna självhäftande krok för ett konstgjort staket på nästan vilken yta som helst. Du kan använda limkroken inomhus och utomhus. Villkoret för ett fast fäste är att ytan är ren (inte dammig eller fet) och att den är plan. Målad vägg, platt betong eller tapeter är inga problem. Andra mycket lämpliga ytor är till exempel keramiska plattor, granit, glas, plattor, plywood och stålpaneler. Du kan beställa en transparent limkrok direkt i vår webbutik. Du kan beställa en transparent limkrok direkt i vår webbutik.

Parametrar

Produktkod 7402
Ursprungsland Nederländerna

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!