Kontakta oss info@hk-green.eu

Mineralt lersubstrat 5 L

80,49 kr med DPH
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Näringslösningen är en väsentlig del av hydroponisk växtodling. Ett sådant gödningsmedel innehåller alla huvud- och spårämnen i en form som är idealisk för växter. Denna lösning är särskilt lämplig för hydroponik och används för inredning, kärlplantering, för dräneringslager, men också för odling av prydnadsväxter eller växtförädling. Tack vare förbränningsprocessen i en roterande ugn vid en temperatur av cirka 1200 ° C är vårt hydrosubstrat bakteriefritt och kemiskt och biologiskt neutralt. Den samordnade kornformen och porfördelningen säkerställer en kapillär ledande effekt. Substratet dränerar och främjar gasutbyte vid rötterna. Vår rekommendation för en helt fylld blomkruka: - med en diameter och höjd på 30 cm: 4 förpackningar. - med en diameter och en höjd av 40 cm: 8 förpackningar.

Parametrar

Produktkod 7626
Ursprungsland Tyskland

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!