Kontakta oss info@hk-green.eu

Claydite - 1200 ml

Rabatt
40 %
Ursprungligen
40 kr
Bara idag
23,90 kr med DPH
19,12 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Parametrar

Claydite produceras vid höga temperaturer i speciella ugnar av en noga utvald typ av lera. Detta resulterar i ett expanderat lergranulat med en porös struktur, men med en slät ytfinish. Innehållet i påsen är 1200 ml , dess täckning är tillräcklig för en blomkruka med en diameter på 35 cm eller en yta på 0,09 m2 .

Plats

För det första minns de flesta av oss den expanderade leran som ett aggregat avsett för dekorativ täckning av substratet på blomkrukans yta och också som ett hjälpmedel för att ordna konstgjorda växter. Expanderad lera har dock ett ännu bredare användningsområde. På grund av dess unika egenskaper hos rent naturligt keramiskt material används expanderad lera också i konstruktionen.

Kombinationer

Claydite är lämplig för att dekorera våra konstgjorda växter i krukor. Det är också lämpligt för en stenhage för att komplettera den naturliga miljön för växter. Tack vare sin naturliga, neutrala färg matchar den verkligen alla konstgjorda växter eller konstgjorda träd från vårt erbjudande.

Parametrar

Produktkod 35003
Volym 1200 ml

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!