Kontakta oss info@hk-green.eu

Flis - 1200 ml

Rabatt
40 %
Ursprungligen
40 kr
Bara idag
23,90 kr med DPH
19,12 kr utan moms
5 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Parametrar

Flis är utvald från högkvalitativ bark, som kommer från kustnära tall. Denna tall har unika egenskaper: färg, färskhet, komposition, hållbarhet, struktur, storlek och arom. Det är en organisk och säker produkt som mognar naturligt utan någon kemisk behandling. Deras innehåll är 1200 ml och täcker ytan på en blomkruka med en diameter på 35 cm , eller en yta på 0,09 m2 .

Plats

Den finare barken, som är utmärkt för att täcka blomkrukor och andra blomkrukor, men också visar sin unika karaktär när den används på gravar, i uterum, i prydnadsblommor, eller som ett dekorativt tillägg till en konstgjord växt placerad i en kruka eller låda .

Kombinationer

Flis är utformade för att täcka jorden i rabatter och krukor. Den är lämplig för användning under buskar, träd och även på sluttande ytor. Vi kan också använda den som dekoration av terrarier. Förutom dess prydnadsegenskaper förhindrar det också att jorden torkar ut och ler. Tack vare barkens optimala struktur kommer din trädgård att behålla sitt långsiktiga utseende. Den passar både konstgjorda blommor och levande.

Parametrar

Produktkod 35018
Volym 1200 ml

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!