Kontakta oss info@hk-green.eu

Krossad svart marmor - 1200 ml

Rabatt
40 %
Ursprungligen
40 kr
Bara idag
23,90 kr med DPH
19,12 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Parametrar

Vi levererar krossad svart marmor i en fast återförslutningsbar påse i en volym på 1200 ml . Trots namnet är svart marmor ganska grå i färgen, med en touch av svart. Kornstorlek: 8 - 12 mm.

Detta enda paket är tillräckligt för att täcka ytan på en blomkruka med en diameter på 45 cm , eller ett område med ett innehåll av 0,16 m2 .

Plats

Krossad svart marmor är lämplig för dammning, rabatter, blomkrukor eller för andra dekorativa ändamål. Dekorativ sten blir mer och mer populär på grund av dess underhållsfria natur.

Kombinationer

Det används som ett alternativ eller som komplement till mulchbark. Det används mycket väl för att plantera olika konstgjorda växter i blomkrukor, men också som dekoration i glasbehållare. Färgen på stenen är naturlig och är lika motståndskraftig mot väderförhållanden och solljus som vanlig sten.

Parametrar

Produktkod 35021
Volym 1200 ml

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!