Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstspårbunt av vinrött gräs 80 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
230 kr
Bara idag
139 kr med DPH
111,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Levande konstgräs kommer att vara "fräscht" i många år, utmärkt dekoration om du inte kan ha en levande växt och ändå vill njuta av naturens skönhet. Prydnadsgräs är mycket robusta gräs med breda, fasta stjälkar. De är mycket snyggt utarbetade och perfekt täta. Vid tillverkningen av denna gräskopia uppmärksammade vi minsta detalj. Vi är särskilt stolta över den mycket naturliga färgedesignen hos denna typ av gräs och naturligt böjda blad. Vi rekommenderar 16 buketter som fyller en blomkruka med en diameter på 35 cm för ett fint tjockt utseende. För rumsavdelare, gör en eller flera rader, beroende på krukans bredd, och odla dem på ett avstånd av cirka 10 cm från varandra. Detta rödbruna gräs har en total längd på cirka 90 cm och en diameter på cirka 15 cm. Finns i storlekarna 40, 60 och 80 cm och i grönbrun och röd.

Parametrar

Produktkod 4072
Höjd 90 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Genomsnitt 15 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Stam / stamfärg grön, Brun
UV-skydd inte
Ursprungsland Nederländerna

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!