Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgräs kinesisk ljusgrön prydnad 150 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
920 kr
Bara idag
549 kr med DPH
439,20 kr utan moms
89 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 27 maj
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Den kinesiska Poaceae tillhör familjen Poaceae. Ört, perenn som växer till en höjd av 0,8-2 m, sällan 4 m. Bladen är 18-75 cm långa och 0,3-2 cm breda. Blommor rödaktiga, växer ovanför bladen. Den blommar i juli till augusti. Den växer som ett tätt kompakt gäng. Idag är den kinesiska prydnadsväxten en av de mest populära prydnadsgräsen. Hon trivs på en varm solig plats. Det kräver särskild vård endast på vintern, när det är lämpligt att binda torra löv i en kärve.

Förekomst

Den kinesiska fänkålen är ett gräs som växer naturligt i Östasien, framför allt i Kina, Japan och Korea. Den är allmänt spridd som prydnadsväxt i varma områden runt om i världen. Det håller på att bli en invasiv art i en del av Nordamerika. Flera sorter uppföddes. De är lätta att odla. De behåller sitt attraktiva utseende till senvintern, varför de blir alltmer en del av våra trädgårdar.

Parametrar

Vårt konstgräs Den kinesiska ljusgröna prydnaden, inklusive blomkrukan, är cirka 145 cm hög, inklusive blomkrukan. Den levereras i en basblomkruka av plast, vars höjd är 14 cm med en diameter på 17,50 cm. Bladen har en naturlig ljusgrön färg, de är gjorda av högkvalitativ plast. Anläggningens design ger ett mycket elegant och tätt intryck.

Plats

Konstgjord kinesisk ljusgrön dekoration är lämplig för interiören. På grund av bladens fina struktur och klasens regelbundna form används de populärt som solitärer eller som en vägg av fräsch grön färg. Den kommer att sticka ut var som helst, oavsett om du placerar den i vardagsrummet, badrummet eller hallen. På grund av dess realistiska utseende kommer ingen att vilja tro att det är en konstgjord växt. Enkla och eleganta grästuvor har under tiden blivit en integrerad del av varje modern inredning.

Kombinationer

Den kinesiska prydnaden är en växt som sticker ut särskilt som solitär och på så sätt fyller döda fläckar i ditt inre. Om du behöver skapa till exempel en naturlig avskärmning av rummet är detta gräs idealiskt. Genom att kombinera med Buchananova vinrött konstgräs skapar du en intressant färgkontrast. Du hittar de nämnda produkterna på vår hemsida.

Parametrar

Produktkod 20283
Höjd 130 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 14 cm
Sätt in diameter 17.52 cm
Arkmaterial plast
Bladets färg grön
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!