Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgräs kinesisk prydnad mörkgrön 150 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
920 kr
Bara idag
549 kr med DPH
439,20 kr utan moms
90 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Den kinesiska Poaceae tillhör familjen Poaceae. Ört, perenn som växer till en höjd av 0,8-2 m, sällan 4 m. Bladen är 18-75 cm långa och 0,3-2 cm breda. Blommor rödaktiga, växer ovanför bladen. Den blommar i juli till augusti. Den växer som ett tätt kompakt gäng. Idag är den kinesiska prydnadsväxten en av de mest populära prydnadsgräsen. Hon trivs på en varm solig plats. Det kräver särskild vård endast på vintern, när det är lämpligt att binda torra löv i en kärve.

Förekomst

Den kinesiska fänkålen är ett gräs som växer naturligt i Östasien, framför allt i Kina, Japan och Korea. Den är allmänt spridd som prydnadsväxt i varma områden runt om i världen. Det håller på att bli en invasiv art i en del av Nordamerika. Flera sorter uppföddes. De är lätta att odla. De behåller sitt attraktiva utseende till senvintern, varför de blir alltmer en del av våra trädgårdar.

Parametrar

Vårt konstgräs Den kinesiska mörkgröna prydnaden är 145 cm hög, inklusive en blomkruka. Den levereras i en blomkruka av plast med en höjd på 14 cm och en diameter på 17,50 cm. Bladen har en naturlig mörkgrön färg och är gjorda av högkvalitativ plast. Anläggningens design ger ett mycket elegant och tätt intryck.

Plats

Konstgjord kinesisk prydnad, mörkgrön, är lämplig för interiörer. På grund av bladens fina struktur och klasens regelbundna form används de populärt som solitärer eller som en vägg av fräsch grön färg. Den kommer att sticka ut var som helst om du placerar den i vardagsrummet, badrummet eller hallen. På grund av deras realistiska utseende kommer de inte att vilja tro att det är en konstgjord växt. Enkla och eleganta grästuvor har under tiden blivit en nödvändighet i varje modern anläggning. Tack vare dess högkvalitativa och naturliga utseende, såväl som dess mångsidiga möjligheter, kommer detta gräs att bli ett mycket populärt inslag i din året runt-dekoration.

Kombinationer

Den kinesiska prydnaden är en växt som sticker ut särskilt som solitär och på så sätt fyller döda fläckar i ditt inre. Om du behöver skapa en rumsavdelare är detta gräs perfekt. I kombination med konstgräs som t.ex Buchanan vinröda ostron skapar en intressant färg- och kontrasteffekt. Du hittar alla nämnda produkter på vår hemsida.

Parametrar

Produktkod 20282
Höjd 150 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 14 cm
Sätt in diameter 17.52 cm
Sätt i material plast
Arkmaterial plast
Bladets färg grön
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!