Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgräs Buchanans vinrödskär 150 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
920 kr
Bara idag
549 kr med DPH
439,20 kr utan moms
106 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 27 maj
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Buchananovas holme är en flerårig växt, gräs, klassificerad i familjen. Perennt buskigt gräs som växer 30 till 60 cm. Bladen är tunna, typiskt kanelfärgade, fina, håriga, ibland vridna i slutet. Arten är vindbrytande. Blomningsperioden är från juni till augusti. Blomställningen är ett oansenligt öra. Buchananov ön kräver solsken eller halvskugga, sandiga, leriga eller leriga genomsläppliga jordar. Högre luftfuktighet är vanligt i den ursprungliga miljön.

Förekomst

Arten förekommer naturligt i Nya Zeeland. Den växer mest i kanterna av bäckar och floder. Den odlas som en dekorativ växt i Europa och Slovakien. De behåller sitt attraktiva utseende till senvintern, varför de blir alltmer en del av våra trädgårdar.

Parametrar

Vårt konstgräs Buchanans vinröd är, inklusive en blomkruka, 145 cm hög. Den levereras i en basblomkruka av plast, som är 14 cm hög och 17,50 cm i diameter. Själva växten har en höjd på ca 130 cm. Bladen är en behaglig vinröd-brun färg, gjorda av plast. Den ger ett mycket tätt intryck och går inte att skilja från en levande växt. Gräset är designat för inredningen.

Plats

Högt gräs är ett alternativ för människor som gillar levande interiörer, men deras problem är att de inte kan ta hand om dem. Konstgräs har ett mycket levande färgschema, så det imiterar perfekt naturlig vegetation. Konstgjort prydnadsgräs kräver ingen speciell skötsel och är lätt att rengöra. De kommer att tjäna i många år och ge en trevlig atmosfär till ditt hem. Dessa moderna dekorativa växter lägger charm till vardagsrummet, köket och badrummet. Högt gräs är särskilt populärt bland inredningsdekorationer och mycket ofta blir det en permanent och mycket populär del av kontor, restauranger och hotell.

Kombinationer

Vårt konstgräs används ofta som solitär, men även för användning i grupp. Dess mycket starka kontraster harmoniserar fint med silverbladiga och grönbladiga gräs. Den sticker ut i kombination med t.ex. med den kinesiska ljusgröna dekorationen, men också med andra prydnadsgräs, med vilka du kommer att skapa en vacker dekoration som kan andas en behaglig atmosfär i din inredning, även medan du väntar. Du hittar alla nämnda produkter på vår hemsida.

Parametrar

Produktkod 20284
Höjd 130 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 14 cm
Sätt in diameter 17.52 cm
Arkmaterial plast
Bladets färg vinrött
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!