Kontakta oss info@hk-green.sk

Konstgjord krans Murgröna 190 cm

119 kr med DPH
480 st i lager för omedelbar leverans
Hemma hos dig fredag 29 oktober

Beskrivning

Egenskaper

Ivy är en vintergrön klätterväxt som med tiden blir träig. Det är en växt som är typisk för skogstäckning. Han föredrar halvskugga framför nyans. Ivy trivs bra i fuktig jord rik på humus. Det är en av de mest krävande och samtidigt resistenta växterna. Det tappar inte löv för vintern. Det är därför det ofta är en del av höst- och juldekorationer. Ivy tål att klippa och forma mycket bra. Några år efter plantering börjar Ivy växa snabbare. Därför är det nödvändigt att använda ett intensivt snitt tillsammans med ett fint underhållssnitt. Den kan reproducera sig under hela året. Det finns flera möjligheter att använda murgröna i trädgården. Det används vanligtvis för att försköna staket, lusthus, pergolor eller andra områden i trädgården.

Förekomst

Ivy är den enda klätterväxten som har sitt hem i Centraleuropa. Sammantaget växer den i Europa i norr till södra Skandinavien, i öster till Baltikum och Ukraina, i söder är den frånvarande i Grekland, Kreta, Moldavien och även i det ungerska låglandet, den fortsätter att växa i Mindre Asien , Kaukasus, Armenien, norra Iran, i Libanon, i Israel. Den växer i lövskog och blandade skogar, på stenar, spillror, ruiner, i buskar, på humusrika, näringsrika, lätt sura till neutrala jordar. Den odlas ofta i trädgårdar, parker, kyrkogårdar och liknande, där den som en flerårig grön växt är lämplig för täckning av väggar och staket. Det är ganska rikligt i vårt land, men på vissa ställen saknas det, med ökande höjd minskar frekvensen av förekomst.

Parametrar

Konstgjord krans Grön murgröna är 190 cm lång. Stammen är grön i färgen och tillverkad av högkvalitativt plastmaterial. Stammen innehåller också 113 blad av plast, men de är lika levande vid beröring och detta hjälper till att slutföra en riktigt realistisk effekt av hela kransen. Dessa löv är mörkgröna i färg, kombinerade med ljusgröna för en ännu mer realistisk touch.

Plats

Vår krans Brečtan är designad för inredningen . Det kan placeras väldigt snyggt på en hylla och fylla så vackert ett tomt utrymme, men du kan till exempel också hänga det i taket i din vinterträdgård. Eftersom det inte har skydd mot UV -strålning bör det inte utsättas för direkt solljus. Det är en lämplig ersättning för en levande växt, eftersom den inte behöver regelbunden vård eller vattning. Det kommer att lysa upp även det mörkaste hörnet i ditt hem.

Kombinationer

Konstgjord krans Ivy, på grund av det faktum att det är en krypande växt, kan vara mycket snyggt kombinerad med olika tendrar av Ivy , men också med grenarna från vårt erbjudande. Du kommer definitivt att uppskatta dess användning för att slutföra alla arrangemang. Du behöver inte heller vara rädd för att kombinera denna krans med våra blommande växter. På vår webbplats kan du också välja dekorativa stenar för att göra din dekoration speciell. För en rikare volym, välj fler bitar av murgröna krans. Du kommer att skapa ett riktigt hisnande exempel på höstdekorationer till ditt bord eller hylla.

Parametrar

Produktkod 20201
Bestämning interiör
Längd 190 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 12 cm
Bladbredd 9 cm
Antal ark 113 ks
Arkmaterial plast
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!