Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgräskräm med fjäder 120 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
830 kr
Bara idag
499 kr med DPH
399,20 kr utan moms
110 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 27 maj
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

En av representanterna för fleråriga spannmålsväxter är fjädergräs.

Växten når 40-100 cm. Det skiljer sig i gröngrå solida blad i form av ett rör. Medellängden på en hårig markis är cirka 16 cm. Växten blommar från maj till juni.

Den skiljer sig i den upprättstående stjälken och smala blad längs den. Randiga öron kan bli upp till 25 mm höga. Gräset sprider sig naturligt, vilket gör att fröna bärs av vinden över relativt långa avstånd. I mörkret, med dagg, sluter sig fjädergräset. Det spiralformade nedre knäet fälls ut och lutar stammen i jorden. Med soluppgången återgår den till sitt ursprungliga tillstånd, men kommer inte upp ur marken. Detta beror på närvaron av borst på bäraren som fäster vid jordytan.

höjder

Växten finns på steniga, stäpp- och steniga platser i Europa, Kaukasus, Asien och västra Sibirien. Gräset blir inte mer än 70 cm högt. Den har mörkgröna blad och längden på fjädermarkiser är cirka 30 m. Fjädrarna är ca 30 mm långa.

Det vackraste fjädergräset är en flerårig ört från spannmålsfamiljen (blågräs). Den kan "klättra" till det övre bältet av bergen. Tål temperaturfall till -23.

Parametrar

Vårt konstgjorda fjädergräs är 120 cm högt, inklusive den grundläggande plastblomkrukan som det levereras i. Dess blad är gjorda av kvalitetsplast och skiljer sig inte bara i olika höjder utan också i färg. Ljusgröna blad varvas med vinröd, vilket ökar dess exklusivitet. Skönhetens krona är fem stjälkar med fjäderkvastar av krämfärg med en längd på 20 cm. Vi rekommenderar att du placerar konstgjord fjädergräs inomhus eller på skyddade platser utomhus.

Plats

Konstgjorda fjädergräs kommer att bli en utmärkande del av din interiör. Du kommer att fylla ett tomt utrymme med det, eller så täcker du bristerna i ditt vardagsrum, sovrum eller hall. Denna dekoration är mycket populär på restauranger för att komplettera utrymmet. Som solitär sticker den ut väldigt fint på balkongen, om man har den inglasad till exempel. Den är idealisk om du behöver skapa en rumspartition.

Kombinationer

Den landar väldigt bra i sällskap med andra gräs eller ormbunkar. Den sticker även ut med ett vackert konstgjordt träd från vårt utbud, som Fikus, Draceny, men även med Monster. Med denna kombination kan du mysa ditt hem, restaurangområdet eller en vacker grön oas av lugn i wellnessen. En enfärgad blomkruka är lämplig för detta konstgjorda fjädergräs. En korrekt vald blomkruka kan understryka skönheten i fjädergräset, såväl som den övergripande interiören där denna växt kommer att placeras.

De nämnda produkterna hittar du i vår e-butik.

Parametrar

Produktkod 20279
Höjd 110 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 12.5 cm
Sätt in diameter 15 cm
Arkmaterial plast
Antal blommor 5 ks
Bladets färg grön, vinrött
Blommans färg krämig
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!