Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgräs Perovec psiarkovitý roz rosa 105 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 139 kr
Bara idag
679 kr med DPH
543,20 kr utan moms
170 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Perovec psiarkovitý är ett flerårigt gräs från familjen Lipnicovovitý. Perovec psiarkovitý är en perenn som växer i täta klumpar. Den kan växa till en höjd av 30 till 120 cm. Bladen är gröna, glansiga, hela, med parallella ådror, mäter 10 till 80 cm i längd. Blomställningen är till en början gulgrön, senare på sina ställen mörklila. Den blommar och bär frukt från augusti till november. Perovec odlas populärt som ett modernt prydnadsgräs, lämpligt för olika perennrabatter. Det är anspråkslöst för jorden, de rikaste blommar på ett soligt läge. Perovce utmärker sig i prydnadsblomställningar som rör sig i vinden, vilket ger trädgårdarna dynamik. Under den torra höstsäsongen är det lämpligt att binda gräset hårt med garn och inte klippa det, vilket kommer att förhindra att vinternederbörden tränger in i mitten av tofsen och därmed inte får plantan att ruttna. På våren klipper vi den torra delen av gräset ca 5 cm över marken.

Förekomst

Perovec psiarkovitý kommer från Asien och Australien och odlas i Tjeckien som prydnadsgräs. Perovec var ursprungligen utbredd i regionerna i Asien och Australien. Den växer på ängar. På grund av sin frostbeständighet har den erbjudits som prydnadsväxt sedan andra hälften av 1900-talet.

Parametrar

Vårt konstgräs Perovec psiarkovitý är 105 cm hög, inklusive en blomkruka. Den levereras i en basblomkruka av plast med en diameter på 18 cm och en höjd på 16 cm. Detta konstgräs är lämpligt för interiörer som kommer att försköna din miljö. Detta konstgräs är gröngrå till färgen och dess 20 cm blommor är vita på spetsarna och färgade rosa.

Plats

Vår konstgjorda Perovec hundrosa är en fantastisk banner för ditt kontor eller reception. Enkla och eleganta grästuvor har under tiden blivit en nödvändighet i varje modern anläggning. Tack vare den högkvalitativa och naturliga looken, samt mångsidiga användningsmöjligheter, kommer denna Perovec att bli ett hållbart favoritelement i din året runt-dekoration.

Kombinationer

Konstgräs Perovec psiarkovitý fyller perfekt alla döva utrymmen eller täcker brister i din interiör. Genom att kombinera flera delar kommer du att skapa en vacker skärm för att dela upp rummet. För att framhäva dess skönhet rekommenderar vi att du väljer en blomkruka av högre dimensioner, betong eller rotting. Du hittar ett brett urval av blomkrukor och dekorativa gräs på vår hemsida.

Parametrar

Produktkod 20281
Höjd 105 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 16 cm
Sätt in diameter 18 cm
Sätt i material plast
Arkmaterial plast
Antal blommor 11 ks
Bladets färg grön, Vit
Blommans färg Vit, rosa
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!