Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgräs Perovec psiarkovitý brun 105 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 139 kr
Bara idag
679 kr med DPH
543,20 kr utan moms
170 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Växten är ett prydnadsgräs under den varma årstiden, som vanligtvis växer i charmiga klumpar 120 cm höga och 30 cm breda. Den kännetecknas av smala, medelstora till mörkgröna löv på sommaren, som blir gyllengula på hösten och bleknar till beige i slutet av hösten. Bladen förblir vanligtvis attraktiva hela vintern. De slående, silvriga till rosavita, borstiga, borstiga blomöronen, som penslar i flaskor, böjer sig utåt från klumpen i slutet av sommaren som vatten som stänker från en fontän (därav det vanliga namnet "fontängräs"). Under den torra höstsäsongen är det lämpligt att binda gräset hårt med garn och inte klippa det, vilket kommer att förhindra att vinternederbörden tränger in i mitten av tofsen och därmed inte får plantan att ruttna. Många sorter finns i trädgårdsodling.

Förekomst

Pigghajen kommer från Asien och västra Australien. Den växer på ängar. I vårt land odlas det som prydnadsgräs. Det är en trevlig färgdiversifiering av den fleråriga rabatten. Men den rankas bland ettåriga eller tvååriga växter och övervintrar inte i vårt land vid temperaturer under -5 ° C.

Parametrar

Vårt konstgräs Perovec psiarkovitý är 100 cm hög, inklusive en blomkruka. Den levereras i en basblomkruka av plast med en diameter på 18 cm och en höjd på 16 cm. Dess tofsar är målade mörka och ljusa. Växten innehåller 10 blommor färgade bruna, vars längd är 20 cm. Detta konstgräs är lämpligt för interiören eller för den skyddade exteriören från ogynnsamt väder.

Plats

Vår konstgjorda Perovec doggy brown är en fantastisk banner för ditt hem eller kontor. Enkla och eleganta grästuvor har under tiden blivit en nödvändighet i varje modern anläggning. Tack vare dess högkvalitativa och naturliga utseende, såväl som dess mångsidiga användningsmöjligheter, kommer denna Perovec att bli ett hållbart och populärt inslag i din året runt-inredning.

Kombinationer

Att dekorera din interiör med prydnadsgräs är bokstavligen en fröjd. Den är idealisk för kombination med vilken växt som helst, Monster, Spade eller Palm Areca och en bekväm stol omgiven av en grön oas i ditt inre, där du hittar tid för dig själv att läsa, lyssna på musik och meditera. De nämnda växternas perfektion understryker det rätta valet av en dekorativ blomkruka som också kommer att harmonisera med din inredning. Du kan hitta alla dessa produkter på vår hemsida.

Parametrar

Produktkod 20280
Höjd 105 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Genomsnitt 26 cm
Infoga höjd 16 cm
Sätt in diameter 18 cm
Sätt i material plast
Arkmaterial plast
Antal blommor 11 ks
Bladets färg grön
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!