Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjorda rankor Muscat röd 60 cm

Rabatt
39 %
Ursprungligen
140 kr
Bara idag
84,90 kr med DPH
67,92 kr utan moms
720 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Muskot som överhänger eller drar kännetecknas av långa smala krypande stjälkar med grövre och ömtåliga läderflikiga blad. Bladen är anpassade för att hålla kvar vatten under långa perioder av torka. Blommorna är arrangerade i omgivande blomställningar, som tenderar att vara tunnare än trädgårdspelargoner. Halvfulla och fullblommiga sorter odlas, men även de har inte särskilt täta blomställningar. Blommorna blommar i nyanser av rött, vitt, rosa, lax, orange, mörklila och är också tvåfärgade varianter. Med tiden förlorar pelargonen vitalitet och förmågan att återskapa migrerande stjälkar och blomma. Efter två till tre år är skotten vedartade och svårare att bilda gröna skott. Därför rekommenderas det att föröka nya färska växter varje år.

Förekomst

Pelargoner (Pelargonium) tillhör familjen Geraniales. Denna familj omfattar mer än 200 vilda arter från örter till vedartade buskar. De flesta av dem är hem till Sydafrika. Endast cirka 10 arter förekommer naturligt i Mellanöstern eller södra Australien. De första pelargonerna fördes från Afrika till Europas botaniska trädgårdar för mer än 300 år sedan. De första pelargonuppfödarna var engelska. Senare anslöt sig främst tyska, franska och amerikanska uppfödare. Den snabba expansionen av förädlingen av klassiska pelargoner registrerades under första hälften av 1800-talet. Det sägs att det redan fanns runt 1000 olika sorter under denna period, av vilka många tyvärr är okända i dagsläget. Förädlingsprocessen var i de flesta fall otillräckligt dokumenterad, så det är inte möjligt att fastställa det exakta ursprunget för många odlade sorter. Experter på genetisk testning av pelargoner är överens om att det för närvarande odlas ett 30-tal pelargoner som ett resultat av korsning.

Parametrar

Vår röda muskot är 60 cm lång. Den är designad för inredning, resp. även utomhus, men bara på platser där den inte kommer att utsättas för direkt solljus, eftersom den inte innehåller UV-skydd. Den har 6 blommor i vacker röd färg och 86 gröna blad som är gjorda av kvalitetstextilmaterial. Blomman innehåller en räfflade dorn, som enkelt kan infogas i alla arrangemang eller dekorationer. Blomkrukan ingår ej.

Plats

Den röda Muscat röda tentakeln passar perfekt in i alla interiörer. Den fyller varje tomma hörn i rummet och livar på så sätt underbart upp speciellt den minimalistiska interiören som gör att den sticker ut mest. Den fyller ett "dövt" utrymme perfekt. Med hjälp av den räfflade stjälken kan du enkelt placera plantan i en valfri dekorativ kruka. Du kommer inte att förstöra någonting genom att försköna ett fönster eller balkong med det. Röd muskot är en växt som har sin charm och ädla.

Kombinationer

Lysa upp din interiör med vår konstgjorda växt, som ser levande ut. Han sticker ut väldigt bra på egen hand som individ. Det är också möjligt att kombinera den med en dekorativ blomkruka, som du kan välja på vår hemsida. Eftersom denna ranka i sig är väldigt distinkt rekommenderar vi därför att kombinera enfärgade blomkrukor för att ytterligare förstärka skönheten i vår konstgjorda ranka. För en tätare effekt, välj två eller flera rankor för din dekoration.

Parametrar

Produktkod 20272
Höjd 6 cm
Färg grön
Bestämning interiör
Antal stjälkar / stjälkar 7 ks
Stam- / stammaterial plast
Antal ark 86 ks
Arkmaterial plast
Antal blommor 6 ks
Stam / stamfärg grön
Bladets färg grön
Blommans färg Röd
Blommaterial textilier
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!