Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord ranka Muskotrosa 100 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
320 kr
Bara idag
189 kr med DPH
151,20 kr utan moms
350 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Pelargoner (Pelargonium) tillhör linjen av pelargonium, familjen av pelargonier. Denna familj omfattar mer än 200 vilda arter från örter till vedartade buskar. De är intressanta för sin massiva tillväxt, höjd och storlek på blommor. Växterna har ett annat utseende, förutom de vanliga pelargonerna som odlas i vårt land känner vi till arter som bildar större eller mindre knölar och underjordar i jorden, under jord, har ett saftigt utseende, och vissa botaniska arter liknar inte ens våra kända blommor . Blomställningen växer i den övre tredjedelen av skotten. Det kan vara sfäriskt till mycket sällsynt. Blommorna är femfaldiga, formen på blomman är symmetrisk eller asymmetrisk. De kan vara monokromatiska, flerfärgade eller med ett mörkare öga. I Afrika pollinerar blommor fåglar, i vårt land måste vi artificiellt pollinera blommor, även så är befruktningen svag.

Förekomst

De flesta av dem är hem till Sydafrika. Endast cirka 10 arter förekommer naturligt i Mellanöstern eller södra Australien. De första pelargonerna fördes från Afrika till Europas botaniska trädgårdar för mer än 300 år sedan. Den första odlade arten hämtades från Afrika för en botanisk trädgård i Nederländerna. Den har cirka 300 arter och de flesta av dem odlas i hushåll som dekoration av balkonger eller fönster. Passionerade odlare ser till att deras pelargoner ser så vackra ut som möjligt och att deras fönster är dekorerade med rika blommor.

Parametrar

Vår konstgjorda ranka Pink Nutmeg är 100 cm lång, inklusive en 10 cm räfflad dorn. Tendrilen har cirka 230 blad av naturlig grön färg, som är gjorda av plast, men mycket realistiska till utseendet. På rankan hittar vi även 22 rosa blommor och 9 knoppar. Blommorna och knopparna är gjorda av ett snyggt rosa tyg.

Plats

Den konstgjorda rankan är avsedd för inredning, resp. även utomhus, men bara på platser där den inte kommer att utsättas för direkt solljus, eftersom den inte innehåller UV-skydd. Tack vare det autentiska utseendet på denna blomma kan du placera den inte bara i rummet som en fin dekoration. Pelargoner håller hög kvalitet och har lång livslängd.

Placera den konstgjorda blomman praktiskt taget var som helst, vilket kan lysa upp rummen i huset. Den stora fördelen med konstgjorda blommor är att du inte behöver vara uppmärksam på lämpligheten av förhållandena i varje rum. Det kommer att fräscha upp ditt badrum eller vinterträdgård med sin naturliga skönhet.

Kombination

Muscats konstgjorda ranka är perfekt att kombinera. Du kan matcha den med andra färgvariationer av muskotnöt, eller olika typer av rankor, till exempel med rankor av murgröna, Dieffenbachia, Potosovec eller Ginkgo. Om du vill uppnå en tätare och rikare look rekommenderar vi att du köper minst två stycken. Du hittar ett stort urval av produkter, inte bara nämnda, på vår hemsida.

Parametrar

Produktkod 20271
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Antal ark 230 ks
Arkmaterial plast
Antal blommor 22 ks
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Blommans färg rosa
Blommaterial textilier
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!