Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord krans Glittrande rosa gran 300 cm

50,94 kr med DPH
1 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 14 oktober
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Den glittrande kransen är gjord för att matcha julgranens riktiga grenar, även om dess färg tyder på att den är konstgjord, men det är desto mer intressant jultillbehör. Längden på denna imponerande strålande krans är cirka 300 cm och tillverkad av PE -material (100% plastnålar). Det motsvarar till stor del utseendet på kvistar av gran-typ. Det kan också förlängas till önskad längd. Den är lämplig för interiör och exteriör, perfekt för att dekorera fönster och fönster. På grund av nålens form, grenarnas längd och grenarnas diameter, men framför allt på grund av det stora antalet grenar som används, ser det väldigt tätt ut. Säkerhet är vår prioritet! Det är därför som alla material har testats av TÜV SÜD för flamskydd och hälsosäkerhet. Dessutom har SGS (världens största testinstitut) testat brandmotstånd i byggmaterial i klass B1 enligt DIN 4102-1. Våra produkter har klarat strikta tester. Kransen är tillverkad av flexibel tråd som kan fästas i ändarna. Din säkerhet är viktig för oss. Produktionen inspekteras noggrant såväl som allt material som används. Materialen har genomgått noggranna tester. Vacker juldekoration, högsta kvalitet.

Parametrar

Produktkod 4932
Höjd 300 cm
Genomsnitt 10 cm
Antal delar 1 ks
Ursprungsland Tyskland

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!