Kontakta oss info@hk-green.eu

Topp 5 tidlösa interiörer i företaget som du kommer att göra ett gott intryck på kunden

Idag kommer vi att fokusera på inredning och restaurang- eller barutrustning. Smakfull och tidlös utrustning är ett stort plus och därför är all användbar information fördelaktig.

När man startar ett företag måste entreprenören hantera flera faktorer som inte är uppenbara för den genomsnittliga kunden vid första anblicken. Kunden ser inte förberedelser bakom kulisserna och ofta är företagets utrustning ofta en svår nöt. Som vi vet är det första intrycket mycket viktigt. Det är detta intryck som tillskrivs företagets utrustning. Det är nödvändigt att ett framgångsrikt företag inte bara erbjuder kvalitetsprodukter och servering, utan också beror på var det serveras .

Ägaren följer ofta hans smak och känslor vid inredning. Självklart kan du alltid använda hjälp av en professionell som kommer att försöka förverkliga dina idéer och hjälpa en inredning. I dagens artikel erbjuder vi dig några inspirationer som anses vara trenden 2020.

Som vi vet är den skandinaviska stilen mycket populär över hela världen. Vid första anblicken verkar det för oss att denna stil bygger på den välkända idén: "Det finns skönhet i enkelhet." Detta är sant, men vi kan vinna med detaljerna och hela rummet får en helt annan dimension. Typiska nyanser av färg är elegant vitt, grädde eller till och med tidlöst grått. Det är dessa färger som är ett tecken på kvalitet, stabilitet och sofistikering. Från grunden - från väggarna kommer ditt företag att se elegant och tidlöst ut på kunden.

En annan egenskap hos denna stil är kopplingen till naturen. Träbord är en klassiker som du inte kan förstöra någonting med. När massiva träbord kombineras med kvalitetsstolar bildar de en perfekt helhet. Många designers försöker lämna tillbaka blommor till företag. I det här fallet möter vi främst större växter som ficus, olivträd eller till och med dracena.

Pricken över i: et är belysningen, som ofta skapar en annan bild av rummet. En fortfarande het trend är hängande lampor, som är enkla vid första anblicken, men ändå originella och charmiga. Kombinationen av sandblästrat glas med en guldpläterad metallhållare kommer att vara ett alternativ som garanterat kommer att löna sig.

Kombinationen av trä, ljusa toner på väggarna, blommor och enkla lampor kommer garanterat att skapa en helhet som kommer att dra varje potentiell kund in i ditt företag. Interiören på detta sätt garanterar dina kunder en hygge -atmosfär, tack vare vilken de gärna återvänder till ditt företag.

Varje kund är kär i renligheten som andas utrymme.
Varje kund är kär i renligheten som andas utrymme.

Minimalistisk stil kompletterad med industrikonst

Vid första anblicken verkar det som att minimalism går hand i hand med den skandinaviska stilen, men utseendet ljuger inte riktigt för dig. Trenden är dock att minimalism görs speciell av industrikonst, som är populär över hela världen.

Ett viktigt inslag i denna stil är betongspartlar, som lockar många kunder. Vid första anblicken ser det slarvigt ut, men flera är överens om att trenden med dessa skrapor återställer deras inre lugn och balans.

Bekväma metallstolar kommer också att vara ett lämpligt val, vilket ger rummet effekten av estetik och enkelhet. Metallstolar kompletterade med bord med ben, vars beläggning uteslutande är matt svart, finns fortfarande kvar och kommer troligen inte att falla ut så snart från designtrender.

Som de säger, mindre är ibland mer, detta är inget undantag från denna trend. Den globala trenden är, som vi vet, räddningen av vår planet, som går hand i hand med minimalism. Du frågar hur? Minimalism utropar preferensen för minimum, vilket också har en positiv effekt på vår planet.

Blommor, som också hittar en plats i denna stil, har också en positiv effekt på människokroppen. Till skillnad från den skandinaviska stilen kommer ditt företag, som är inspirerat av minimalism med en nypa industriell konst, att passa mindre blommor i krukor som zamiokulkas, amerikansk agave, gyllene sandpiper och andra intressanta blommor som kommer att locka många blommälskares ögon. Men du kommer definitivt inte att gå åt sidan om du väljer bonsai, som fortfarande är populära och populära över hela världen. Med sin originalitet kommer de att vinna hjärtat hos många av dina kunder.

Enkelhet som är extremt snygg och eftertraktad.
Enkelhet som är extremt snygg och eftertraktad.

Mys som inte kommer att bli uttråkad

En annan trend inom inredning är kombinationen av ljus, trä och gröna väggar skapade av blommor. Om du bestämmer dig för att inspireras av den här stilen, kommer du definitivt att gå upp i full verksamhet. Alla dina kunder kommer att älska originaliteten och tillbringar gärna sin fritid med dig.

Kombinationen av armaturer som påfallande påminner om vanliga glödlampor kommer att göra ett gott intryck på kunden. Vi kan till och med säga att ju fler lökar som är begravda, desto bättre. I detta skiljer sig denna affärsdesignstil från de två föregående.

Barstolar är en självklarhet, men du kommer inte att gå åt sidan när du väljer om du väljer stolar med metallben och lädersäte. Att välja stolar vid borden är mycket viktigt. Du kan välja en klassisk trä, men du kan också ge en chans till metall, som är speciella av en trästol.

Om du väljer ett mörkt golv kommer det att ge stil till verksamheten. Mörka golv är perfekta för att skapa kontrast och kombineras bra med ljusa färger på väggarna. Det svarta golvet ger ett lyxigt utseende, särskilt med iögonfallande tillbehör som bildar glödlampor. I detta fall utgör lökarna en multifunktionell uppgift.

Vi får dock inte glömma att återuppliva interiören. I detta fall kommer klätterväxter som murgröna och sandsten att vara ett lämpligt val, men columnea kommer också att vara ett lämpligt val.

Kombinationen av material spelar ett perfekt samspel.
Kombinationen av material spelar ett perfekt samspel.

Hipsterstil eller originalitet känner inga gränser

Sanningen är att ett företag inspirerat av denna stil anses vara original, autentiskt eller till och med knäppt och extraordinärt. Företagare gillar att lita på denna stil, eftersom utformningen av deras kaféer eller restauranger är visitkortet för deras personlighet.

När du väljer denna stil kan du bli galen från golv till tak. Du behöver inte oroa dig för om stolarna i företaget är identiska, eftersom den här funktionen kommer att tillföra det unika i interiören. Rätt val kommer definitivt att vara lädersäten, som ser mysiga ut.

Ovanliga föremål tenderar att vara på väggen. Ibland verkar denna stil vara en blandning av allt, men det är därför denna stil är extremt populär. En tegelvägg är något som inte bör saknas i ditt företag, liksom tapeter med ett intressant motiv.

Blommans stjälk finns inte heller i denna stil. Blomälskare kommer också att trivas. Här möter vi klassiker som skott, azalea eller calathea, men också croton eller olika sorter av ficus eller andra växter.

Det unika med denna stil kommer att locka alla nyfikna människor till ditt företag, som kommer att njuta av utmärkta specialiteter i en trevlig miljö.

En stil som är eftertraktad främst på grund av dess originalitet.
En stil som är eftertraktad främst på grund av dess originalitet.

Golv som sprängs av färg

Denna stil är särskilt populär bland fans av klassiker. Marmor bänkskivor på bord har varit en trend länge och i år kommer inte att vara något undantag. Även här möter vi en kombination av matt svart vid borden. En tidlös klassiker som definitivt inte kommer att förstöra någonting. Borden kompletteras med bekväma stolar, som är gjorda av sammet i en färg som i år kallas årets färg - kungsblå.

Den mest slående accenten i denna stil är golvet. Trenden är en kombination av geometriska former, olika färger och storlekar.

Blommorna har också ljusgrönt här. Den här gången ges större blommor som fyller och luftar ditt företags utrymme. Bambu, monster eller filodendron är populärt.

Den trevliga miljö som du skapar genom att inreda inredningen garanterar dig ett fullt sällskap av nöjda kunder.

Kombinationen av färger garanterar dig unikhet och popularitet.
Kombinationen av färger garanterar dig unikhet och popularitet.