Kontakta oss info@hk-green.eu

Renovering och badrumsutrustning enligt dina drömmar

Badrummet är en integrerad del av varje lägenhet eller hus. Många av oss längtar efter rekonstruktion av badrummet, eftersom den ständiga förbättringen av utrymmena där vi spenderar maximal tid är nödvändig och gynnsam för alla. I dagens artikel ger vi dig några tips och inspiration som du kan använda när du möblerar eller renoverar ditt badrum.

Glasning av badkaret eller duschen som ett snyggt och praktiskt element

Det kan tyckas som en liten sak för dig, men ett lämpligt val av glas kan göra en helt annan bild av ett visst rum. Designare i världsklass gillar att använda glas, eftersom glaset i sig har många fördelar. Den största fördelen är att eftersom det förhindrar att vatten tränger in i badrummet behöver du inte oroa dig för ditt badrum.

Vårt ekologiska tips:   Du behöver inte använda kemikalier för att rengöra och ta bort droppar på glaset. Vanlig ättika hjälper dig i kampen mot obehagliga torkade droppar, som definitivt har en plats i ditt kök. Efter applicering på sådana ytor på kort tid utan överdriven skrubbning vänder det sig med droppar som förstör badrumsintrycket.

Glasrutan ger badrummet en touch och möter också praktisk användning.
Glasrutan ger badrummet en touch och möter också praktisk användning.

Lämna inte valet av kakel åt slumpen

Till skillnad från dekorationer blir det här allvarliga steget svårare att ändra efter ett år när du tröttnar på kaklet. Det är ingen hemlighet att brickan lockar uppmärksamhet, så tänk noga efter köpet och efterföljande ansökan.

Vårt tips: nå klassiska färger som vitt eller svart. Sedan flera år tillbaka har marmor också varit en hit, som är tidlös och ser extremt snygg ut. Vi rekommenderar inte att du når starka färger när du väljer kakel, eftersom de kan bli trötta efter en kort tid. Med färger kan du bli galen med tillbehör som, till skillnad från kakel, är lättare att byta.

Marmorbeklädnad är tidlös och extremt populär bland många.
Marmorbeklädnad är tidlös och extremt populär bland många.
Den tidlösa vita klassikern har varit en estetisk pärla i flera decennier.
Den tidlösa vita klassikern har varit en estetisk pärla i flera decennier.
Elegant svart ser prickigt och snyggt ut.
Elegant svart ser prickigt och snyggt ut.

Badkar eller dusch?

Om du bestämmer vilken som är rätt nöt för dig, tänk på framtiden. Många föredrar duschkabin när det gäller underhåll, men det finns också de som är övertygade om själva badkarets fördelar. Fristående badkar blir mer och mer populära jämfört med klassiska badkar. De främsta anledningarna till att de är särskilt populära är att de har flexibilitet och är snygga. Om du bestämmer dig för detta dominerande element, glöm inte att den här typen av badkar behöver ett massivt golv av hög kvalitet som kan stödja denna typ.

Det kan tyckas att det blir mer praktiskt att välja en dusch. Många duschar är barriärfria, vilket kommer att uppskattas inte bara av den äldre generationen, utan också av yngre årgångar. Om du väljer en dusch utan badkar, glöm definitivt inte halkskydd.

Du kommer i alla fall att ha det avgörande ordet, men tänk också på framtiden i detta steg.

Det fristående badkaret blir mer och mer populärt.
Det fristående badkaret blir mer och mer populärt.
Duschhöljet kan också se så snyggt ut.
Duschhöljet kan också se så snyggt ut.

Glöm inte grönskan

Som i andra rum klarar badrummet sig inte utan blommor. Blomälskare kommer att trivas i badrummet. Den naturliga fuktigheten i badrummet, till exempel på ormbunkar, som har varit extremt populär i många år, har extremt fördelaktiga effekter.

Det är blommorna som kan fräscha upp rummet och ge det rätt atmosfär. Det finns många typer av blommor på marknaden, som är särskilt lämpliga för badrum. Det är blommorna som kan lyfta rummet till en helt annan nivå. Tack vare dem kan du skryta med ett badrum som är elegant och unikt.

Förfriskning och leverans av ett leende i form av blommor.
Förfriskning och leverans av ett leende i form av blommor.

Tillägg som en lyckad slutpunkt

Som det sägs att mindre är ibland mer, gäller detta också för färdigställande av badrumsutrustning. Vi har ofta ett litet utrymme, så låt oss se till att minimalt med tillbehör kommer att göra en mycket större service än om vi försökte skjuta in många smakfulla tillbehör i badrummet. I slutändan verkar det troligtvis klibbigt och oorganiserat.

Du kommer definitivt att gå åt rätt håll för ett omfattande resultat om du bestämmer dig för att applicera tillbehör i en färgton. När du väljer tillbehör når du lätt ljusa färger som limegrönt, citrongult eller blodrött. En stor hit är också kungsblå, som i kombination med marmor eller svart ser lyxig och snygg ut. Ibland kommer en fullständig bagatell att räcka, vilket tar ditt renoverade badrum till en helt annan, högre nivå.

Gula tillbehör ger liv åt badrummet och ger en touch av det.
Gula tillbehör ger liv åt badrummet och ger en touch av det.
Kungsblå som en hit 2020 i minimalistisk design.
Kungsblå som en hit 2020 i minimalistisk design.