Kontakta oss info@hk-green.eu

Färgtrender i interiören för 2020

I dagens artikel kommer vi att presentera dig för trender som definitivt inte bör saknas i din inredning. Som vanligt kommer världsdesigners, inte bara inom modebranschen, utan också inom designavdelningen, att bestämma några intressanta färger i början av året, som är en hit under det givna året. Vi måste inse att de som är avsedda för 2020 är unika och omisskännliga.

Marinblått som ett element som inte får saknas i ditt hem

Denna omisskännliga färg i interiören kan göra underverk. Det ser lyxigt, tidlöst ut och det är därför vi inte kan bli förvånade över att det kallas en av färgerna i 2020. Men för att inte få din inredning att se mörk ut, kombinera den med den klassiska vita färgen. Denna kombination av färger garanterar dig en säkerhet som inte tröttnar på dig och du kommer fortfarande att njuta av den. Du kan också experimentera genom att köpa en tapet med ett intressant mönster i marinblått. Det kommer definitivt att vara ett element som lockar och inte blir uttråkad.

När du väljer tillbehör rekommenderar vi att nå de klassiska förgyllda, som har varit en trend i flera år och vi kan verkligen inte bli förvånade. Om du bestämmer dig för att lufta interiören med blommor, kommer du definitivt inte ta ett steg åt sidan. Om du har ett stort rum, investera i att köpa en blomma av större statur, till exempel ett monster, som är omisskännligt vackert och originellt. Trädbregnen är också stolt över sin popularitet på grund av dess unika karaktär. Men om du har ett mindre utrymme betyder det inte att ditt utrymme ska lämnas utan blommor. Tvärtom. Blommor kan göra mirakel. I det här fallet når du dock blommor av mindre storlek, till exempel zamiokulkas, vilket är perfekt för mindre utrymmen. Men om du letar efter blommande blommor är ett bra val att köpa orkidéer eller medinilla, som med sin unikhet ser lyxig och exklusiv ut.

En olivolja som kan utföra mirakel

Denna intressanta nyans av färg är mer och mer populär och dess originalitet vinner hjärtat hos många älskare av inredning. Det är denna intressanta färg som är mycket lämplig för klassiskt trä, men också för tidlösa möbler med förgyllda ben eller redan klassiskt med svart matt färg. Vi rekommenderar dock att applicera denna färg på tillbehör, inte väggar. Men om du bestämmer dig för att applicera oliv på väggarna också, rådfråga experter som kan blanda den perfekta nyansen för dig - i det här fallet en droppe tändare. Du kan också välja en soffa, vars omslag kommer att vara i olivfärg, och det är på denna bit som all uppmärksamhet riktas.

Blommor bör definitivt inte saknas även i ett rum där det dominerande elementet är i olivfärg. Du skapar harmoni genom att applicera kaktusar som är unika för rummet. Ett särskilt lämpligt val är sådana konstgjorda palmer, som är rätt pricken över i: et.

Mjukt rosa i kombination med grått som en perfekt kombination

Om du redan planerar att renovera ditt barnrum, eller bara letar efter en liten förändring, kommer en mjuk rosa också att vara ett lämpligt val, vilket har varit populärt i flera säsonger. Var dock försiktig så att du inte gör hela rummet till ett rosa rike - det skulle vara billigt och tråkigt. Men om du håller dig till marken blir resultatet perfekt och smakfullt.

Återigen matchas denna färg av en tidlös klassiker i form av förgyllda tillbehör. Du kan uppnå den perfekta färgkontrasten genom att lägga till blommor som kan göra underverk. Afelandra, peperonia eller till och med den unika aloe vera är lämpliga för denna färgkombination.

Vilka blommor ska man välja?

Valet av blommor är oerhört viktigt, oavsett vilken färg 2020 du väljer att inspirera. Men inte alla har vacker levande grönska i flera år. Många växter gillar inte mörka hörn där blommor passar perfekt för att lysa upp föremålet. Allergiker vill också ha blommor i sitt hus eller lägenhet, men ur hälsosynpunkt måste de vägra detta nöje.

Vi har en lösning för dig. Professionella imitationer av växter i högsta kvalitet går inte att skilja från klassiska växter. Växtstammar är gjorda av naturmaterial, så du behöver inte oroa dig för att växterna ser ut som en vanlig ful plastbit.