Kontakta oss info@hk-green.eu

Färger från 2021 i interiören

Många av oss följer de trender som sägs. Oavsett om det är modeindustrin eller branschen som sysslar med design. Världsdesigners har som vanligt tagit med färger för innevarande år, som listas som årets hit. I dagens artikel kommer vi att presentera dig för färgtrender som du kan använda hemma.

Grått i kombination med ljusgult

Två färger som inte går ihop vid första anblicken. Men om du applicerar dessa två färger på interiören kommer du att upptäcka att det i verkligheten är helt annorlunda. Dessa två nyanser av färger i harmoni bildar en perfekt helhet. Den ljusgula färgen anses vara en extremt positiv och optimistisk färg. Även en bagatell i form av detaljer i dekorationen kan skapa mirakel och locka uppmärksamhet. Tvärtom krävs den grå färgen för en anständig och estetiskt intressant färg, som inte får saknas i någon inredning.

Om du frågar vilka dekorationer du ska välja för en sådan färgstruktur är svaret enkelt. Satsa på klassikerna. Blommor är vanligtvis den bästa dekorationen som kompletterar designen och rummet kommer garanterat att se ut som en katalog. Och vilka blommor ska du välja? Valet är ditt. Vi rekommenderar dock att du sträcker dig efter blommor som är större .

Elegant vardagsrum.
Elegant vardagsrum.

Brungrå nyanser som en riktig känsla av komfort och värme

Det är inte ett misstag att förknippa dessa nyanser med naturen. När de valde dessa nyanser litade formgivarna på vad många gillar - naturen. Nyanser syftar till att skapa en känsla av säkerhet, för att hjälpa till att slappna av. Många är från den nuvarande situationen, som är i konstant stress. Därför bör du bygga vidare på dessa färgnyanser. Tro oss, kraften i färger är stor och ibland räcker det inte tillräckligt för att göra dig glad och glad i ditt hus.

Om du inte vågar ta så stora steg som att applicera väggfärger, sträck dig efter tillbehör i dessa nyanser. Är din sits i dåligt skick och funderar du på att köpa en ny? Brungrå nyanser på sätesöverdrag är ett element som lockar och är också tidlöst.

Vad kan inte saknas i ett vardagsrum med naturliga nyanser? Blommor! Brunt eller grått utan vackert grönt i form av blommor är som en kopp kaffe utan ett öra! Glöm därför inte blommor . De är inte bara vackra att titta på, de har också en fördelaktig effekt på människokroppen.

Mysigt vardagsrum.
Mysigt vardagsrum.

Grönblå med en sval underton

Elegans och lyx. Det är just dessa ord som beskriver denna färgnyans, som också är avsedd som färgen 2021. En balanserad och lugn nyans som perfekt uppmuntrar att lugna sinnet. Denna nyans kommer garanterat att ge dig den rätta atmosfären som efterfrågas i alla hem.

Om du undrar vad du ska välja för en sådan färg behöver du inte vänta länge på svar. Naturmaterial som trä är särskilt lämpliga för denna nyans. Bygg på klassiker och applicera inte vita skåp på inredningen, utan tvärtom - vanligt trä, vilket är perfekt i sig. Ett annat element som inte får saknas i interiören med denna dominerande färg är guld accenter i form av en lampa eller ben på fåtöljer eller ett konferensbord. Eftersom den valda färgen har en sval underton, strävar du definitivt inte efter silver accenter. Om du tog det här steget kunde rummet i slutändan se sterilt och själlöst ut - vilket vi naturligtvis inte vill ha. Den gyllene färgen har en varm underton och passar därför den valda nyansen.

Lyxigt vardagsrum.
Lyxigt vardagsrum.

Beige nyans med rosa undertoner som ett tecken på lyx

Funderar du på hur du förvandlar ditt vardagsrum till ett lyxigt rum utan att missa all egendom? Vi har en lösning för dig. Denna färgton anses vara tidlös och lyxig. Om du bestämmer dig för att applicera denna färg på väggarna kommer du inte att göra ett misstag. Eftersom denna färg anses vara tidlös och smakfull kommer den definitivt inte att tråka ut dig på kort tid. En annan fördel med denna färg är att den är väldigt mjuk och otroende. Tack vare dessa funktioner vill du inte ändra efter en månad.

Vi rekommenderar dock att du ställer in tillbehör till den här färgen på varma toner. Du kan balansera guld accenter med svarta dörrar på skåp och du kommer garanterat att förvåna många besökare i ditt hus. Du kan också nå en tapet som skulle innehålla naturliga motiv som blommor eller löv. Förutom tapeter, glöm inte de klassiska pot blommor . Växter , som du vet, är ett måste-element i alla interiörer.

Minimalistiskt vardagsrum.
Minimalistiskt vardagsrum.

Akvarell blå

Mjuk, dämpad eller tropisk. Allt detta innehåller en färg som också väljs som färgen 2021. Perfekt inte bara för vardagsrummet, utan också lämpligt för sovrummet eller badrummet. Det kan skapa ett oöverträffat samspel med varma eller jordnära undertoner. Om du bestämmer dig för att applicera turfärgen på väggarna kommer rummet definitivt att präglas av friskhet och exotism.

Vi rekommenderar att du ställer in tillbehör eller möbler i denna nyans på de redan nämnda jordnära och varma tonerna. Naturligtvis får vi inte heller glömma blommor. Om du har mer utrymme, nå definitivt efter blommor som är större . Om ditt rum är ganska mindre, sträck efter blommor som är mindre . Men glöm definitivt inte blommor. Tack vare blommorna kommer ditt rum att se helt och möblerat ut som en förstklassig designer.

Modernt vardagsrum.
Modernt vardagsrum.

Rostig som grädde på moset

Rostig färg kännetecknas av att den tilltalar lugnande. Det är perfekt för ett rum där du behöver mycket värme och lugn. Tack vare det passar det extremt in i vardagsrummet. Kombinera den med mahogny eller körsbärsträ och du kommer definitivt att kunna skryta med ett perfekt vardagsrum, som kommer att bli en hit inte bara under innevarande år, utan också några år senare.

Om du väljer den här unika färgen behöver du inte nödvändigtvis applicera den bara på väggarna. Du kan välja en variant i form av en möbelapplikation. Sitsen kan ofta locka uppmärksamhet till sig själv och därför är den lämplig och intressant om man bara når den rostiga nyansen av omslaget på sätet.

Original vardagsrum.
Original vardagsrum.

Är du intresserad av vilka färger som kallades 2020 års färger? Du kan läsa vår artikel där vi presenterade föregående års färger.