Kontakta oss info@hk-green.eu

5 tips för inredning av en idealisk terrass

Med vårkvällar som väntar ser de flesta av oss fram emot att sitta i trädgården eller på terrassen. Precis som inom inredning presenteras trender för oss, så är det inte annorlunda med terrasser och trädgårdar. I dagens artikel erbjuder vi dig några trender som kan hjälpa dig att möblera utsidan av ditt hus. Som de säger, bra överallt, men bäst hemma . Det är just på grund av denna välkända idé som vi måste försöka utföra mirakel i ett litet utrymme för att må så bra som möjligt i trädgården.

Lämna inte valet av möbler åt slumpen

Numera är olika typer av möbler lämpliga för oss, som är lämpliga för utsidan. Vissa är inspirerade av de senaste trenderna och vissa bygger på kvalitet. Kom ihåg att kvalitet lönar sig. Ändå vill du inte köpa trädgårdsmöbler varje säsong. Utemöbler är vanligtvis gjorda av metall, plast eller en kombination. De är också populära, men träprodukter. Det är viktigt att trädgårdsmöbler är lätta att underhålla, tål väder, men samtidigt måste de vara bekväma och starka. Stoppuret ges inte till en bekväm hängande gunga eller hängmatta.

Lämpligt val av möbler är mycket viktigt när man inreder en terrass.
Lämpligt val av möbler är mycket viktigt när man inreder en terrass.

Blommorna ska vara gro i din trädgård

Som vi vet skapar blommor ofta ett helt annat och mycket bättre helhetsintryck. Blommor som aeonium, ficus eller till och med agave är mycket populära.

Fördelen med terrassen är att du också kan odla örter som mynta, kaprifol eller basilika och olika andra typer av örter. De kommer inte bara att ge dig framgång i köket, utan de kommer också att spränga hela din terrass.

Vårt tips för att ta bort grannarnas nyfikna blickar är definitivt valet av träskärmar. Det är dessa skärmar som ger dig integritet, minimerar obehagliga vindar och förhindrar dina grannars nyfikna ögon. Du kan applicera klätterväxter som murgröna på dessa skärmar, som förvandlar en vanlig träbit till ett intressant samspel av naturmaterial med grönska.

Blommorna på din terrass kommer att slutföra den perfekta helheten.
Blommorna på din terrass kommer att slutföra den perfekta helheten.

Vilken stil är perfekt?

Liksom inuti såväl som exteriör måste det finnas en viss harmoni. Terrassen ska vara en slags anslutning till ditt övergripande arkitektur. Glöm inte att välja rätt brickor. Det mest lämpliga valet är naturligtvis frostbeständig beläggning, som har låg absorptionsförmåga. Tveka inte och satsa på kvalitet. Det mest lämpliga och mest använda är keramiska plattor. Mosaikplattor är också ett intressant element. Trägolvet har inte ens en stjälk, vilket dock kräver betydligt mer omsorg.

Stilen bör därför motsvara hela husets övergripande design. Om det motsvarar och följer husets design, bildar det en perfekt helhet och du kommer att känna dig hemma som i den sjunde himlen.

Stickningar i ett snöre och inspireras av den spanska stilen är definitivt inte en dålig sak.
Stickningar i ett snöre och inspireras av den spanska stilen är definitivt inte en dålig sak.

Glöm inte belysningen

Romantiken med ljus har sin charm, men belysning är mer än bara nödvändigt. Det finns ett antal armaturer att erbjuda, från golvlampor till klassiska väggarmaturer, och vi kan till och med träffa solkedjor.

Belysningen kompletterar den perfekta helheten.
Belysningen kompletterar den perfekta helheten.

Levande färger vs. nakna nyanser av tidlös brun

Ett hett tips är användningen av ljusa färger, oavsett om det är på kuddar, madrasser, som är placerade på sätena eller i tillbehör. De ljusa färgerna väcker känslor av glädje och lycka hos oss, och detta är förmodligen huvudorsaken till att denna trend är mycket erkänd.

Men om du är en älskare av enhet och renhet, kommer det definitivt inte att vara ett steg åt sidan om du väljer en kombination av brunt och dess ljusa nyanser.

Kom ihåg att essensen är att få dig att känna dig bekväm på din terrass.

Levande färger tar dig ur den mest dystra stämningen.
Levande färger tar dig ur den mest dystra stämningen.
Ljusa toner kommer att glädja ögat inte bara för dig, utan också för dina gäster.
Ljusa toner kommer att glädja ögat inte bara för dig, utan också för dina gäster.