Kontakta oss info@hk-green.eu

5 skäl till varför konstgjorda blommor är ett bra tillskott

I dagens artikel ger vi dig 5 skäl till varför konstgjorda blommor är rätt val på vägen till en harmonisk inredning.

Många föredrar fortfarande att välja en levande blomma framför en konstgjord. De är rädda för att deras drömstycke ska se ut som en misslyckad plastbit, som också kommer att vara skrymmande och smaklös. När tekniken går framåt i en snabb takt är produktionen av konstgjorda träd, blommor och extremt populära palmer inget undantag. Smaklös plast ersätter originaldelar som inte går att skilja från levande blommor. Stammarna är gjorda av naturmaterial och den resulterande produkten planteras ofta i en blomkruka av hög kvalitet.

1. lågt underhåll

Levande växter kräver mycket tid att vattna, gödsla eller transplantera. Alla kan dock inte ta hand om blommorna tillräckligt och resultatet är vissna blommor som inte har ett långt liv. Att klara ljusförhållandena är också en svår nöt.

Konstgjorda blommor är ett lämpligt alternativ. Synen på alltid gröna blommor är anledningen till att du bör välja detta sätt. Till skillnad från levande blommor kräver konstgjorda blommor inte konstant vattning, befruktning eller transplantation. Spara din dyrbara tid, som du kan spendera mer effektivt. Det enda du behöver göra när du tar hand om konstgjorda blommor är att damma bladen då och då från damm. Men du missar inte detta steg när du tar hand om levande blommor, så i slutändan kommer du att spara en mängd tid, vilket är extremt sällsynt.

2. de är hållbara

Som vi vet är levande blommor extremt ömtåliga och kräver speciella ljusförhållanden. Konstgjorda blommor är gjorda av hållbara material och det kan inte hända att växten går sönder. En viktig fördel som vi inte får glömma att nämna är att du inte behöver lita på växtens ljusförhållanden. Konstgjorda blommor kommer att belysa varje mörkt hörn av ditt hus, men också kontor eller restauranger. Du kan applicera dem var som helst, de kommer fortfarande att lysa med sin ursprungliga skönhet i många år.

3. de är ett kostnadseffektivt alternativ

Att köpa en levande växt kommer definitivt inte att stoppa rörelsen på ditt kreditkort. Många specialpreparat eller gödningsmedel kostar mycket pengar och det finns fortfarande en risk att du en dag förlorar din älskade blomma med fel vård.

Ett bra val är att investera i professionella imitationer av växter , som du kan få med ett enkelt köp. Du behöver inte lägga pengar på förberedelser, eftersom konstgjorda blommor inte behöver särskild vård, till skillnad från levande blommor.

4. de ser fantastiska ut

Utseendet på konstgjorda blommor går inte längre att skilja från levande blommor. Endast kvalitetsmaterial används i produktionen, tack vare vilken blomman ser ut från en erfaren trädgårdsmästare eller en passionerad blomsterodlare.

På HK Green har vi samarbetat med ledande tillverkare av konstgjorda växter som Eurogreens, Maxifluer och Plastip för att i vår katalog lägga till några av de mest populära växterna av högsta kvalitet. Genom att köpa konstgjorda växter från vår e-butik kommer du definitivt inte att gå åt sidan. Förstklassig kvalitet är en garanti för framgång. Det är viktigt för oss att vår kund är extremt nöjd med varorna och är stolt över sin anläggning, vilket kommer att ge honom glädje även några år senare.

5. de är ett universellt tillbehör

Ett tillägg som definitivt inte kommer att förstöra någonting. Blommor är en garanti för tillfredsställelse i det utrymme du bor i, men även dina vänner kommer att må mycket bättre i en perfekt harmoniserad inredning. Färgen grön har fördelaktiga effekter på människokroppen. Det är denna färg som har regenerativa effekter, hjälper till att lugna sinnet och har en gynnsam effekt på nervsystemet.

Inte bara ur estetisk synvinkel, utan också ur hälsosynpunkt är köp av konstgjorda växter det bästa valet du kan välja. Våra konstgjorda blommor är inte hälsoskadliga och passar därför även för områden där allergiker bor.