Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord saftig lotus Esheveria grön 9 cm

Rabatt
25 %
Ursprungligen
9 kr
Bara idag
6,79 kr med DPH
5,43 kr utan moms
1650 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 15 augusti
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Succulent är en växt med köttiga stjälkar, löv eller underjordiska delar av kroppen, anpassad till livet i en torr miljö. Törnen minskar förlusten av fukt och knölrötterna behåller vatten. Bladens storlek och form beror på mängden vatten. När det finns vatten svullnar bladen, grova och köttiga, men i det torra krymper de eller faller av. Varje saftig växt har förmågan att behålla vatten eller näringsämnen på grund av speciella grupper av celler i kroppen. Sådana bestånd håller växten vid liv även under långa torkperioder. Denna period kan pågå i veckor, månader, men också år.

Förekomst

Sukkulenter finns över hela världen utom Antarktis, från havsnivå upp till 5000 m över havet. Men deras fördelning är ojämn. De föredrar halvöken i den subtropiska regionen, särskilt Sydafrika, Madagaskar och Nordamerika. Å andra sidan kringgår de öknar, täta skogar och skogsfria tempererade områden med hårda vintrar.

Parametrar

Vår saftiga kännetecknas av sina djärva gröna och ljusgröna blad. Bladen är gjorda av PU -material och ligger på en mörkgrön stjälk. Hela växten är 9 cm hög och ger ett realistiskt intryck . Med hjälp av denna stjälk kan den enkelt placeras i en kruka med en annan växt eller levereras separat. Den levereras utan innerfoder eller kruka.

Plats

Vår saftiga lotus Eševéria är designad för inredningen , lämplig som ett komplement till hemmet eller kontoret och en plats där en levande växt inte skulle ha tillräckligt med ljus eller regelbunden vård. Tack vare sitt realistiska utseende är det ett bra substitut för en levande växt. Ibland lockar den med sina slående färger och intressanta former genom att gruppera vilka du kan få fantasifulla live -arrangemang. Den stora fördelen med dessa växter är att de inte tar mycket plats, de kan också passa på en mindre fönsterbräda, och plats för dem kan hittas i en mycket liten lägenhet .

Kombinationer

Succulent lotus Eševéria, trots sitt lilla utseende, kan fint liva upp utrymmet, men samtidigt är det också dess nackdel och vi rekommenderar att du lägger till andra arter av denna växt. Eftersom succulenten huvudsakligen växer på steniga och sandiga jordar kombinerar den mycket fint med kaktusar. Men du behöver inte vara rädd för att kombinera den med en blomma, t.ex. Ľaliou eller Iskernikom som du hittar i vårt erbjudande.

Den kompletterar väldigt fint med blomkrukor i jordfärger, men den passar också bra med en färg som påminner om betong.

Även om det inte verkar så vid en första anblick kan en så väl kombinerad blomkruka med en växt förändra hela din inredning och ge den en helt annan touch. På vår webbplats hittar du ett brett urval av blomkrukor.

Parametrar

Produktkod 20119
Höjd 9 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Bredd 3 cm
Stam / stamlängd 6 cm
Stam- / stammaterial plast
Bladlängd 3 cm
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg grön
Bladets färg grön

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!