Kontakta oss info@hk-green.eu

Fjärilsblomma 20 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
37 kr
Bara idag
21,90 kr med DPH
17,52 kr utan moms
530 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Blommfjärilen eller Oxalis är en ovanligt enkel växt, i naturen skapar den en skuggig filt i den blöta skogen, och i interiören är det en krukväxt som liknar en flock fjärilar som hukats i ett drömfönster. Det är en blomma av sorrfamiljen eftersom dess blad har en sur smak eftersom de innehåller oxalsyra i kompositionen.

Växten har små blommor, men i kombination med färgade blad ser den vacker ut. Blommorna finns i vita, rosa eller gula toner. En blomma ersätts av en annan och oxalierna verkar blomma på obestämd tid. Hon skjuter en pil som går längden på bladen, och ett paraply med små blommor placeras ovanpå hennes huvud. Ungefär 3-4 knoppar blommar tillsammans. I vissa länder är denna kultur en symbol för godhet och lycka i hemmet. I ryska länder fick denna växt namnet "Fjärilsblomma" eftersom dess blad krullar som insekter när belysningen ändras.

Förekomst

För den ovanliga formen på bladet som förkroppsligar den heliga treenigheten, har Irlands folk skapat en nationell symbol från fjärilarnas blomma och placerat dem på sitt vapen. Fjärilblommans hemland är tropiska och subtropiska kontinenter. Under vår tid finns fjärilblomstringar i skogar i Sydamerika, Afrika, södra Europa, liksom i Ryska federationens granskogar. Oxalis -blommor lever i naturen i centraleuropeiska, sydafrikanska, sydamerikanska och ryska lövskogar. Oxalis odlas framgångsrikt i växthus och hem. Blomman i sig är ganska miniatyr och når en höjd av 30 cm.

Parametrar

Vår vackra konstgjorda fjärilblomma är 20 cm lång, inklusive en 20 cm spårdorn. Dornen är gjord av plast och blomman av högkvalitativt PU -material. Blomman är gul-orange-röd i färgen. Den är designad för interiören.

Plats

Fjärilblomman har utmärkta dekorativa egenskaper. Han är en stor följeslagare. Den är också lämplig för fönsterbrädor , matsal , arbets- eller konferensbord . På grund av den låga höjden kan du liva upp det lediga utrymmet på glashyllan med det. Vi rekommenderar att kombinera fler bitar för en rikare bukett. Med sitt realistiska utseende kan vår fjärilsblomma levandegöra ditt hem eller någon annan miljö där du bestämmer dig för att placera denna blomma. Dess attraktiva utseende kommer att tillfredsställa ögat på kontoret, eller på restauranger eller kaféer.

Kombinationer

Vår konstgjorda fjärilblomma är mångsidig. Kombinationen med minikvistar från vårt erbjudande frammanar en vacker dekoration. Det är dags att välja rätt blomkruka. Vi rekommenderar att du väljer mer distinkta krukor. Dekorativa stenar, där du planterar fjärilblomman, är mycket lämpliga som fyllnadsmaterial. Du hittar dekorativa blomkrukor samt fyllnadsmaterial i vårt erbjudande på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20151
Höjd 20 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Bredd 14 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 13 cm
Antal grenar 2 ks
Bladbredd 6 cm
Bladlängd 8 cm
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg Röd, gul
UV-skydd inte
Dornens längd 4.5 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!