Kontakta oss info@hk-green.sk

Köp

Har du också en stenhandel?

HK-green är uteslutande en webbutik. Vi har inga stenbutiker och vi har ännu inte en katalog eller showroom tillgängligt.

Måste jag vara registrerad för att handla hos dig?

Ingen registrering krävs för att handla hos oss.

Fördelen med registrering är dock möjligheten att övervaka statusen för din beställning och du kommer att ha historiken för dina beställningar när som helst. Du kan också spara dina data och du behöver inte ange dem igen när du fyller i en ny beställning.

Du kan också se den aktuella statusen för din beställning samt spåra var din försändelse just nu transiteras.

Kan jag ändra eller avbryta beställningen?

Du kan när som helst ändra eller avbryta beställningen innan du skickar den genom att skicka denna förfrågan till vårt e-postmeddelande info@hk-green.sk eller per telefon på +421 222 200 062.

Är det möjligt att kombinera flera beställningar?

Ja, men bara om din beställning ännu inte har skickats. Skicka förfrågan om sammanslagning av beställningar till vår e-post info @ hk-green, sk, eller per telefon på +421 222 200 062.

Hur kan jag finna status i min beställning?

Om du är en registrerad kund kan du övervaka statusen för din beställning genom att logga in på vår sida i avsnittet orderhistorik.

Hur kan jag betala för beställningen?

Du kan betala för din beställning kontant vid leverans, det vill säga kontant till kuriren direkt vid mottagandet av varan, eller så kan du betala för den direkt efter att du skapat beställningen med kreditkort eller banköverföring.

Jag får inte bekräftelse av min beställning.

I det här fallet är det möjligt att du fyllde i din e -postadress felaktigt när du skapade beställningen, eller bekräftelsen kom till skräppost (spam), eller av någon anledning skickade du beställningen felaktigt och vårt system registrerade det inte.

Vid problem, kontakta oss via e-post på info@hk-green.sk, eller per telefon på +421 222 200 062.

Hitte du inte din fråga?

Om du, trots att du besvarar de vanligaste frågorna, behöver kontakta oss kan du göra det via vår e-post info@hk-green.sk, eller per telefon på +421 222 200 062.